gost 413453
Buduća legenda
- Poruka
- 25.500
Pa dobro, može se i na taj način potrošiti energija. Usisavanje je jako dobro za " izbacivanje ne znam čega neka stručniji od mene kaže" iz tela.![]()
besa
ja pobesnim i onda oribam sve

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa dobro, može se i na taj način potrošiti energija. Usisavanje je jako dobro za " izbacivanje ne znam čega neka stručniji od mene kaže" iz tela.![]()

Samo da nemaš ispade ribanja u kafani, barem onoga što ne spada u inventar.![]()

Samo da nemaš ispade ribanja u kafani, barem onoga što ne spada u inventar.![]()

nema
moja Dia je jesno jako fino biće
ljubi je tetka![]()

Za mene je ovo najlepsa vest koju sam cuo danas, najiskrenije. Citav dan je bio potpuni promasaj. Ovo je stvarno nesto sto smatram predivnim jer u ovim vremenima treba decici pomoci i odvuci ih malo od TV-a na kom nema nista normalno da se pogleda...
Jos jedared, svaka cast! Bas cenim ovakve stvari i bas je lepo.

ako nije indiskretno, a šta si ti u horoskopu?Hvala, New.
Kod nas je zastupljeno sve.
Imali smo predivno posle podne, muž došao sa posla i onda smo igrali čoveče ne ljuti se.
Posle toga smo puštali tati pesme za njegovu dušu.
I kaže on u jednom momentu, ima da slušaš moje pesme kad porasteš, samo ga je pogledala, ali tata ja sam rocker, navukla me mama na Mejdene.
I šta ću ja sa vama dvema
ništa, pridruži nam se, a tata se samo smeška i gledala me i prstom preti i kazuje
biću i ja sa njom uveče
i onda je pitamo koju pesmu hoće i odabra ona
kunemo se nismo je mi navukli na tu pesmu![]()
Čim smo u rodu sa tobom, moramo biti najbolji ovde na forumu.![]()

Halene koji su tvoji hobiji, kad vec, nisi net zavisnik?![]()
![]()

dobro tebi astro ideSviram gitaru, samouk sam pa to nije nešto organizovano, ali eto, sviram šta mi se svidi.
Slušam muziku, nekad čitam neke knjige, mada mi je teško da čitam nešto jako zahtevno zbog faksa.
Interesujem se i za astrologiju, mada sam početnik.
Šta ja znam, razne stvari me interesuju u različitim vremenskim periodima, ali najviše muzika.
Životni san - bend.

ohoo koh koh, ja sam pre svirala gitaru, imala sam i bendSviram gitaru, samouk sam pa to nije nešto organizovano, ali eto, sviram šta mi se svidi.
Slušam muziku, nekad čitam neke knjige, mada mi je teško da čitam nešto jako zahtevno zbog faksa.
Interesujem se i za astrologiju, mada sam početnik.
Šta ja znam, razne stvari me interesuju u različitim vremenskim periodima, ali najviše muzika.
Životni san - bend.
Mene je oribala jednom
Ali nema veze volemo se i dalje, jel tako Dia?![]()

ako nije indiskretno, a šta si ti u horoskopu?
dobro tebi astro ide

Mene je oribala jednom
Ali nema veze volemo se i dalje, jel tako Dia?![]()

Hvala.
Imam periode kad više čitam, sada sam malo zarđao. Obuzeo me Twin Peaks.
Onda moram i ja da se pripazim.
- - - - - - - - - -
Evo, sad sam čuo u reklami, nije metal, ali keva/tetka ovo sigurno mnogo voli :
divno
divno
divno
ko moj sin Halen i ko Bleki
ja sam
7-8 godina ucenja astrologije
bacila u vodu
trenutno se jos otapa i tone u vodi

izuzetno dobro, mada kao prijatelj, nisam nešto imala ljubavnih iskustavaKoliko nas je samo na forumu, čoveče.
A nemam ih toliko puno u svom okruženju.
Kako se slažeš sa Škorpijama u realu?
duuuga je to i teska pricaŠto?
A da, pa ti se razumeš i u tarot, sad sam se setio.![]()

izuzetno dobro, mada kao prijatelj, nisam nešto imala ljubavnih iskustava
a na forumu se isto najviše sa vama družim

duuuga je to i teska prica
prema nekom je zivot maPceha Halene
sve cime sam se ikad bavila sam bacila u vodu![]()

i ja sam ko crna zemlja, niš se ne sikirajMožda je i bolje tako, teški smo mi ljudi.
Bitno je da ti i dalje plivaš.![]()

Obuzeo me Twin Peaks.
Koji Twin Peaks, novi ili stari?