Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Većina onih snova koje imaš jasno ukazuju da su sposobna i spremna na promenu
Duša ti vapi za njom
Al si sebi bukvalno od tih ograničavajućih misli napravila entitet koji ti truje dušu da si ovakva i onakva
Kad nešto ponoviš milion puta to se materijalizuje

Većina onih snova koje imaš jasno ukazuju da su sposobna i spremna na promenu
Duša ti vapi za njom
Al si sebi bukvalno od tih ograničavajućih misli napravila entitet koji ti truje dušu da si ovakva i onakva
Kad nešto ponoviš milion puta to se materijalizuje

znam sve znam al nista ne mogu
nedobog da ista ikad pokusam, meni propadne pri samom prvom koraku, pa kad pokusam ponovo, jos vise propadne, pa kad pokusam drugo, sve propadne. i tako vecno.

Dobar juric svima,:kafaz:.:zag::ljub:
Da podelim sa vama muku moju.Jutros ranom zorom ,oko 12,probudi mene (i ticu)mob.Tica izjuri iz shatora i izbeci oci na mene :eek:kao ko sad zove...kad dolazi mi drugarica koja zivi u Ameriki u kuci ,msm,vestacka inteligencija,pas ide u vrtic,macu ne znam gde vodi na dresuru,bazen u kuci,nije to kuca ,to se kod bas zove hotel,i sad dolazi ona samo da me vidi,ajd,dobro.I samo sto sam prekinula vezu,opet zvrcka prokleti mob,dolaze mi u sest sati drugo dvoje jer im je ona javila da dolazi kod mene,pa sto bi je zvali kod sebe,kad moze luda Zizi da ih doceka ,e ovo nije nocna mora,al dodje mi da vristim.Sad treba da popijem josh litru kafe,da bih dosla sebi i da spremim nesto za njih a kod mene u stanu kreativni haos...uf muke mojeee:dash:a josh gore,dan kao stvoren za spavanje.:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back