Kafana Kod Lude Metalke

Vasi omiljeni podzar(ovi) metala?

• Heavy metal

glasova: 3 25,0%
  • Thrash metal

glasova: 1 8,3%
  • Glam metal

glasova: 0 0,0%
  • Folk metal

• Progressive metal

glasova: 2 16,7%
  • Industrial metal

• Doom metal

• Death metal

• Black metal

• Gothic metal

• Speed metal

• Viking metal

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobar juric svima,:kafaz:.:zag::ljub:
Da podelim sa vama muku moju.Jutros ranom zorom ,oko 12,probudi mene (i ticu)mob.Tica izjuri iz shatora i izbeci oci na mene :eek:kao ko sad zove...kad dolazi mi drugarica koja zivi u Ameriki u kuci ,msm,vestacka inteligencija,pas ide u vrtic,macu ne znam gde vodi na dresuru,bazen u kuci,nije to kuca ,to se kod bas zove hotel,i sad dolazi ona samo da me vidi,ajd,dobro.I samo sto sam prekinula vezu,opet zvrcka prokleti mob,dolaze mi u sest sati drugo dvoje jer im je ona javila da dolazi kod mene,pa sto bi je zvali kod sebe,kad moze luda Zizi da ih doceka ,e ovo nije nocna mora,al dodje mi da vristim.Sad treba da popijem josh litru kafe,da bih dosla sebi i da spremim nesto za njih a kod mene u stanu kreativni haos...uf muke mojeee:dash:a josh gore,dan kao stvoren za spavanje.:roll:

Pozdrav Zizi. :cmok: Dont vori, preživjećeš ti to. ;)

ooooooomm

- - - - - - - - - -

Dobar juric svima,:kafaz:.:zag::ljub:
Da podelim sa vama muku moju.Jutros ranom zorom ,oko 12,probudi mene (i ticu)mob.Tica izjuri iz shatora i izbeci oci na mene :eek:kao ko sad zove...kad dolazi mi drugarica koja zivi u Ameriki u kuci ,msm,vestacka inteligencija,pas ide u vrtic,macu ne znam gde vodi na dresuru,bazen u kuci,nije to kuca ,to se kod bas zove hotel,i sad dolazi ona samo da me vidi,ajd,dobro.I samo sto sam prekinula vezu,opet zvrcka prokleti mob,dolaze mi u sest sati drugo dvoje jer im je ona javila da dolazi kod mene,pa sto bi je zvali kod sebe,kad moze luda Zizi da ih doceka ,e ovo nije nocna mora,al dodje mi da vristim.Sad treba da popijem josh litru kafe,da bih dosla sebi i da spremim nesto za njih a kod mene u stanu kreativni haos...uf muke mojeee:dash:a josh gore,dan kao stvoren za spavanje.:roll:

sve ce to kafa pozlatiti. :heart: :obozavam:

You have included a total of 2 videos in your message. The maximum number that you may include is 1. Please correct the problem and then continue again.

The use of videos is subject to them being enabled by the administrator.

Painkiller - Judas Priest [HQ]

pardon, kafa i cigara

americano-types-of-black-coffee.jpg

photo-1513949423854-1e72cf921df3.jpg

Supernatural odlican do 5 sezone, od 6-9 blagi uzas. 10 relativno ok... 11-13 bas se oduzilo. 14 Od, MAJKL se igra Dr. Mengele sa vampirima... vukodlacima itd... sezona 5 repete?

Ali, mislim da je sezona 14 po prvi put imala pravi character progression jer je Castiel konacno rekao sta mu je najvise zao. Svidja mi se sinergija izm Jack-a i Castiela, k'o stric i bratanac/ujak i sestric.

Cekam da se pojavi Rowena

68747470733a2f2f73332e616d617a6f6e6177732e636f6d2f77617474706164.gif

A mozda se vrati i Fjerg's. :mrgreen:

Ali, mislim da je sezona 14 po prvi put imala pravi character progression jer je Castiel konacno rekao sta mu je najvise zao. Svidja mi se sinergija izm Jack-a i Castiela, k'o stric i bratanac/ujak i sestric.

Cekam da se pojavi Rowena

Dakle, čekama me svašta nešto.
Tek sam na 11 sezoni.
Meni najviše žao što više nema Bobija.
A Rowena mi je eksta.

Pratila sam je i ja od početka i stala kod 10 sezone.
Sad nastavljam.
Do koje si ti sezone stigao?
Tek sam bio stigao do treće, kad sad vidim koliko ima sezona ne počinje mi se,
a sećam se da mi se dopadala, ne znam ni zašto sam prekinuo sa gledanjem.
Izvinite sto vam upadam u razgovor,Bau i Sumi,nisam vas videla :rumenka:Supernatural, odavno hocu da odgledam ,..,

Cao Ambi :heart:,nisam ni tebe videla.:cmok2:Otkud ti ovde?..

Ćao Žiži.:heart:
Šta se izvinjavaš, uvek si dobrodošla.:zag:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back