Kafana Kod Lude Metalke II

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da li dolazila redovnije ne bi bio kriv trener nego Snovko :ljutko:

A za tebe :obozavam:

Mozes li da pozoves Zlaju ili malecku (citaj Banzaji) ovde? :flert:
Добро, бићеш и ти крив. Полако само. :zplez:

Једино да их тагујем. Додуше, Злају имам и на фејсу. @Златоуст @Baaanzaaji! - да пробам овако. Стићи ће им неко обавештење.

A zato ti tako retko svratis :lol:
Ја ретко свраћам јер не могу да се покупим са обавезама. А теретана је почела због болова у кичми. Одавно је постала тешка зараза. Међутим, не ради сада, наравно. Тренутно вежбам кући.

Где ћеш бре ти?! :rotf:

Bezim dok jos mogu, dok me nisi uhvatila i naucila pameti. 60kg, 75kg, sigurno imas jaku ruku :lol:

Salim se, imam slobodno do utorka, odoh malo dodjem sebi pa u prirodu. Dogovorih se sa drugom italijanom idemo setamo nekih 25km danas. On tvrdi da ce nam trebati oko 4 ipo sata a ja samo 4h. I za vikend prelepo vreme, 25 stepeni, steta bi bilo presedeti u kuci kad nam vec nije zabranjeno kretanje :D

20200410_125619.jpg

Ајде на кафу.

Bezim dok jos mogu, dok me nisi uhvatila i naucila pameti. 60kg, 75kg, sigurno imas jaku ruku :lol:

Salim se, imam slobodno do utorka, odoh malo dodjem sebi pa u prirodu. Dogovorih se sa drugom italijanom idemo setamo nekih 25km danas. On tvrdi da ce nam trebati oko 4 ipo sata a ja samo 4h. I za vikend prelepo vreme, 25 stepeni, steta bi bilo presedeti u kuci kad nam vec nije zabranjeno kretanje :D
:rotf:
Јаке ноге и кичму. Не раде ту руке.

Ајде лепо се проведи и чувај се. Па се слушамо овде.

Jašta nas se nakupilo... i to ne za jednu, nego za dve kafane. :zaljubljena:
Lepu tradiciju si stvorila ovde. :D
I ro najboljshije drushtwo :aha: :zaljubljena:
Ovde vec krenule sa haljinicama :)

:obozavam:

Dobro sam, malo lenjo ali dobro :lol:

Ja znam iz igre gde je, okupirao sam ga :hahaha:

Ne odaj me za orgije :tajna:
Posle cu morati stvarno da orgijam :sad2:

Da li dolazila redovnije ne bi bio kriv trener nego Snovko :ljutko:

A za tebe :obozavam:

Mozes li da pozoves Zlaju ili malecku (citaj Banzaji) ovde? :flert:
:zplez: :cmok2:
Ја ретко свраћам јер не могу да се покупим са обавезама. А теретана је почела због болова у кичми. Одавно је постала тешка зараза. Међутим, не ради сада, наравно. Тренутно вежбам кући.
Ja sam opet morala pocheti da treniram kuchi narawno ko je wideo mene wan kuche niko nikad, bash zbog kichme zhiwa se raspada od sedenja..

Gde ti vide nogu?
Dva puta sam vracao sliku...

Ovo tanko crno.

Јао... како си сетио за ту странку. :rotf:

Баш ми недостају Злаја и Банзај.

Jer se Laki odcepio i ostavio me samog u SMP.
I meni, ne druzimo se vise kao ranije :(

Ништа без кафе и цигара. Од нечега мора да се умре. 😂

Ja sam izabao da umrem od alkohola jer me zene suvise vole :lol:

I ro najboljshije drushtwo :aha: :zaljubljena:

:zplez: :cmok2:

Ja sam opet morala pocheti da treniram kuchi narawno ko je wideo mene wan kuche niko nikad, bash zbog kichme zhiwa se raspada od sedenja..

Probaj jogu.

Ja ovde imam blizu teretanu na otvorenom.
Jedino sto znam samo kako da ankerisem sprave u tlo i nista vise.

I ja se jogiram kod kuće. :D
Srećom šalje nam instruktorka snimljene časove, a i drugarica mi prosleđuje časove njene instruktorke, tako da imam materijala koliko oću. :zaljubljena:
U boljoj sam joga formi sada neko što sam bila ikada, jer realno skoro svaki dan radim. :zcepanje:

Ја сам почела кући. После ме комшиница одвукла на Кросфит у једној теретани. Много је добар Кросфит. Кондиција, снага, атлетика, олимпијска дизања, плиометрија, калистеника и свашта нешто још.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back