phoEnix16
Zainteresovan član
- Poruka
- 373
Daj konkretnije predlog za koricu!![]()
Ne viči na dete
Ma ne znam... Uglavnom nešto što se protivi prirodnim zakonima. Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj konkretnije predlog za koricu!![]()
Ma ne znam... Uglavnom nešto što se protivi prirodnim zakonima. 

Dobro veče
A da na korici bude mreža?
Ne mora paukova, niti ribarska... može biti neka obična, niti neke isprepletene..
Mislim, znam da zvuči možda glupo, ali eto... ipak se radi o internet pesnicima koje je internet povezao i spojio i tako...![]()

Ljudi,treba mi savet jedan.Neke pesme su mi usle u zbornik "Rukopisi 32",koji izdaje Dom omladine u Pancevu.U petak je organizovana promocija,a posto je meni ovo prvi put da ucestvujem na ovakvoj manifestaciji,malo mi je frka.Jel zna neko sta se radi na ovakvim promocijama,kakva je moja uloga kao jednog od autora?![]()

Najpre da čestitam, a što se tiče mojih iskustava - za sada ih nemam, ali će nam dobro doći da čujemo svi iskustva nekih drugih, kako bismo znali kad napravimo zajedničku forumsku zbirku kako ćemo oko promocije...
Ali mislim da bi organizator trebalo da vas vodi, da vam objasni kako vi, koji ste autori, da se ponašate, da li ste tu samo kao dekor (da vas vide, a da drugi pričaju o vama), mada mislim da je lepo i da svako pročita po jednu svoju pesmu, ne znam kako su zamislili koncepciju - šta su ti rekli?
),potom ide glavni deo promocije i posle zurka 

dobro vece napolju pada kisa