Džek svih zanata
Veoma poznat
- Poruka
- 14.802
Neee, Svetlosti....
U SF Timu je naj alkos Mr Sal...opstepoznata cinjenica...
Ja (Mr Sal) sam i dizajnirao enterijer ove birtije...
Da ponovim.
Nekad daaavno...
birtija je imala i sank, i stanglu...
Imala je i kuhinju gde se cvario gulas sa sastojcima zrtava horor dela...
Sanker nam je bio rashodovani Sajlonac.... pogledajte mnogo postova unazad...
A najveca fora sf tim birtije je bila sledeca:
Postojao je hodnik iza sanka....(moracu da proverim jel jos postoji), sa mnogo vrata..
Svaka vrata su bila ulaz u paralelni svet....i to svet svakog clana tima ponaosob..
Mr Bufla je imao...kako da kazem...naj , naj...ma naj fantasy i horor svet, iza svojih vrata.
Niko se nikad od sf tima nije usudio da udje kod njega, ali smo ga susretali u hodniku....
Krici koji su dopirali iza njegovih vrata su bili neljudski, pacenicki i jako stravicni
Ali Mr Bufla je sve redom na hodniku pozdravljao, uljudno i kulturno...sve sa velikom dvostrukom sekirom preko ramena (viking model)..i obavezno od Sajlonca za sankom trazio ladan Jelen, da kao dodje malo sebi...

U SF Timu je naj alkos Mr Sal...opstepoznata cinjenica...
Ja (Mr Sal) sam i dizajnirao enterijer ove birtije...
Da ponovim.
Nekad daaavno...
birtija je imala i sank, i stanglu...Imala je i kuhinju gde se cvario gulas sa sastojcima zrtava horor dela...
Sanker nam je bio rashodovani Sajlonac.... pogledajte mnogo postova unazad...
A najveca fora sf tim birtije je bila sledeca:
Postojao je hodnik iza sanka....(moracu da proverim jel jos postoji), sa mnogo vrata..
Svaka vrata su bila ulaz u paralelni svet....i to svet svakog clana tima ponaosob..
Mr Bufla je imao...kako da kazem...naj , naj...ma naj fantasy i horor svet, iza svojih vrata.
Niko se nikad od sf tima nije usudio da udje kod njega, ali smo ga susretali u hodniku....
Krici koji su dopirali iza njegovih vrata su bili neljudski, pacenicki i jako stravicni
Ali Mr Bufla je sve redom na hodniku pozdravljao, uljudno i kulturno...sve sa velikom dvostrukom sekirom preko ramena (viking model)..i obavezno od Sajlonca za sankom trazio ladan Jelen, da kao dodje malo sebi...

niti definisali misiju, ma kao da smo svi u nekom paralelnom univerzumu