Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sto se tice prostora i vidjenja mislm da nije problem.
Ima jedno malo tiho mesto na Dunavu, preko puta kule Nebojsa.
Na liman se moze doci samo camcem { ali za prevoz ne brinite }
Pravo se vidi Kalemegdan a desno Gardos.
Tako blizu a tako daleko. Mesto je ponato kao " Capljara ''
Ako ste zainteresovani za neka " Forumska " druzenja nije problem.
Ali zar nije svako od vas pobegao na razne forume upravo zbog privatnosti.
Shvatam da ste mladi i da vas je "Lepa rec " sa ovog foruma vremenom zblizila.
Uvek sam bio pobornik zive reci i podrzavam vas u svakoj vasoj ideji, posebno
cenim vasu potrebu za druzenjem.
Smatram da je ova ideja o stampanju zbirke pesama odlicna, ali da imate malo materijala.
Budite strpljivi i vredni.

Dragi,

Ah, čuj... Čovek je samo predložio, ne mora niko to da prihvati, lep je gest, lepo je spajanje virutelnog i realnog života... Kome to izgleda kao opasno izlažanje privatnosti, ne mora ni da podržava niti da komentariše, niti na to pristaje... ima svako pravo, zar ne... :)
Neki ovde nisu došli, jer su pobegli... Neki su ovde došli baš zbog druženja...
Ja, npr, nisam imala nikakvu ideju i zvaničan stav :) kada sam ovde došla kako ću se ophoditi prema drugima i na kojoj distanci da budem sa drugima. To se samo podesi. I desi se, pa ljudi požele da se upoznaju, energije se kreću i prepoznaju, čak i kroz reči se osećamo. Onda i opredeljujemo.
Što se tiče ideje za štampanje pesama, pet pesama po autoru, zatim i neki prozni tekstovi - mislim da imamo sasvim dovoljno materijala, pošto nećemo objavljivati enciklopediju ili rečnik, već jednu (nadam se jednu od, jednu u nizu) zbirku, zbirkicu...
Da se, kao što pomenuh, razbiju predrasude koje se, eto, pletu oko dolaska na forum. A jedna od njih jeste da svi ljudi ovde dolaze da bi se skrili. Pa, nas niko ne goni da bežimo :), niti bismo nešto tim postigli... ;)

A problem sa očuvanjem intime je konstantan, a intimu je najteže sačuvati - pored fizički najbližih.

Pozdrav, samo vedro i pozitivno, molim!

Nije bilo vulagranosti, mila... Bilo je luckasto predloženo, veselo, prisno, simpatično.

Hajde sad, pustite se percepcija pogrešnih, probajte da učinite nešto da rasteramo kišu...! ;)

A ja volim kisu:D
Nemam nista protiv doticne osobe..niti protiv skupljanja clanova..
Da zelim da se krijem ne bi imala svoje slike na profilu, ostavljala puno ime i prezime itd:dontunderstand:
ja uvek hocju da se druzim:ok:

Izgleda da je pukao server, a hosting provajder, za neverovati, otišao na godišnji odmor i ne odgovara ni na moj tiket za pomoć ni na mejlove.

Na istom serveru je Fotontajd, i oni su nedostupni.

Ajd, predložite neki dobar a ne tako skup strani web hosting, da prebacim sajt.

Piše da su na odmoru do 6.7. a piše i da podrška korisnicima radi 24/7!?!
Čak i da sada uplatim novi hosting nebismo mogli da prebacimo domen bez ovih "!$!%$"#&"#!$!& provajdera jer oni moraju da to odrade.

Mastere, nisu džabe ti najpopularniji, viđe im ponudu:
# Unlimited GB's of Space
# Unlimited GB's of Transfer
# Unlimited Domain Hosting
# Unlimited E-Mail Accounts
# Unlimited MySQL Databases

Od takvih treba begati što dalje.

Ne znam šta da vam kažem... dok se ne vratimo on-lajn, koristite stari forum. http://sftim.16.forumer.com/index.php

Ok, dodjoh ovde zainteresovan SF EF H itd... tematiku. Sta nadjoh ovde okultnu i hermeticno zatvorenu grupicu korisnika koji komuniciraju u siframa i doskocicama. Zayebo jesam odgovor u kvizu, to je fakat al ono sto usledi nakon toga, nateralo me da se zapitam ima li svrhe posecivati vas kruzook uopste? Btw. stanje na sajtu vam je prilicno slicno, il se otvarajte siroj javnosti il se manite ove tematike.... Bez uvrede.

Ok, dodjoh ovde zainteresovan SF EF H itd... tematiku. Sta nadjoh ovde okultnu i hermeticno zatvorenu grupicu korisnika koji komuniciraju u siframa i doskocicama. Zayebo jesam odgovor u kvizu, to je fakat al ono sto usledi nakon toga, nateralo me da se zapitam ima li svrhe posecivati vas kruzook uopste? Btw. stanje na sajtu vam je prilicno slicno, il se otvarajte siroj javnosti il se manite ove tematike.... Bez uvrede.

Ma je li, ti ovo ozbiljno? :)

Na našem sajtu (skoro) sve je dostupno i gostima a kamoli registrovanima. Zatvoren je samo forum u kojem pripremamo naš fanzin a 'šife' se odnose na 'tajni' projekat, koji će, kada ga završimo i ispeglamo, biti svima dostupan.
Sve ostalo može se naći na forumu. Recimo, "utegljivanje" je iz teme "Tegla dzema iz frizidera: Invader iz Subdimenzije", pa ko 'oće da se informiše, nek' je pročita. Baš se lepo zabavljamo u toj odsudnoj borbi protiv 'tegloida'. :D

Hajde, bre, andrvore, šta si na kraj srca?
Ovo je, ako nisi vidio, kafana. A u svakoj kafani stalni gosti imaju neke svoje fore koje nisu jasne onima koji nisu stalni gosti. Barem u onim kafanama koje ja znam.
Uđi, popij piće, popričaj o čemu hoćeš, to je princip kafane. Ozbiljne, ozbiljnije i veoma ozbiljne stvari rade se na drugim mjestima,
Ovdje su blago privilegovani oni članovi koji imaju 'značku' na svom avataru. A svi su oni domaćini na svom sajtu www.sftim.com koji je, nažalost, trenutno nedostupan zbog kvara servera. A tamo se rade prave stvari.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back