Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E Suzana, da si i ti meni ziva i zdrava......toliko mog budalasanja ovde da se tema dovede u red, toliko verbalne borbe sa teletabisima.....aj, kontam vredelo je....ne smeju vise prici sa svojim nebulozama, Master postao mod, Oxim se angazovao...jeste "promet" opao, ali neka je...barem ima covek sta procitati ovde, a da se ne konfrontuje protiv van tematskih gluposti.....

Kad ono, ja utrosih sat vremena da skontam u cemu je rasprava u podtemi star trek.....a nesmem pisnuti i naruziti ikoga, jerbo bi me banovali.
A banovan ne bi mogao da laprdam u sf temi.

Modovi i Admini, mozeli ovako....ako ikad budem banovan, da mi ostavite pristup sf-u, uz exclusivno pravo "jahanja" teleblaha???

:):):):)

Tema je 'prešla' u našu zonu 22. januara. Ono što se u njoj dešavalo pre tog datuma
neću da diram niti da komentarišem. Bilo je i nakon tog datuma nekih 'manevara' u
toj temi, ali sam to smirio brišući jedan broj postova (samo da vidite kako ta tema
izgleda kad je ja otvorim - moderatori vide i obrisane poruke - ponegdje moraš
mnogo trčati kroz temu da nađeš neku neobrisanu poruku :lol: )

Mislim da je prebacivanje ovog foruma na Umjetnost, a otvaranja foruma za teletabise
na onom ranijem mjestu mnogo pomoglo. U onom forumu bude više od 100 poruka
svaki dan, a tamo brišem poruke da je to milina gledati :lol::lol::lol: .

Tema je 'prešla' u našu zonu 22. januara. Ono što se u njoj dešavalo pre tog datuma
neću da diram niti da komentarišem. Bilo je i nakon tog datuma nekih 'manevara' u
toj temi, ali sam to smirio brišući jedan broj postova (samo da vidite kako ta tema
izgleda kad je ja otvorim - moderatori vide i obrisane poruke - ponegdje moraš
mnogo trčati kroz temu da nađeš neku neobrisanu poruku :lol: )

Mislim da je prebacivanje ovog foruma na Umjetnost, a otvaranja foruma za teletabise
na onom ranijem mjestu mnogo pomoglo. U onom forumu bude više od 100 poruka
svaki dan, a tamo brišem poruke da je to milina gledati :lol::lol::lol: .

e to je odlicna ideja bila

a ti si Yoda jedan opastan mod...;)

Video sam jasan je sajt.

Interesantan je zine. Svidja mi se .. vidim da cu redovno da ga citkam.. Zasto ga ne radite cesce?

E jedino mi se ne svidjaju price. Mislim svidjauju mi se ali ja licno nikada u zivotu nisam postigao da ih procitam. Jer vec imam brdo literature koju treba da procitam. Sad sam tek stigao da iscitavam hronike Ambera. Ali naravno da onima koji imaju vremena da ce se i te price dopasti.

Mislim da bi malo vise prostora trebalo posvetiti novostima iz nauke i samog sf-a. Mozda najave filmova koji ce imati premijere ove godine. Rubrike o tekucim TV Serijama. Najave serija. Kritike.Dakle vise prostora aktuelnostima.

I jel ima neko ideju ... ukoliko dodje do kolonizacije neke nastanjive planete u buducnosti (kao sto je pomenuta GLIESE 581 c, po kom osnovu ce se birati stanovnistvo koje ce se iseljavati na tu planetu? Zar nije logicno da ce to prva uciniti NASA pa da ce tu privilegiju (a mozda i nije privilegija) imati samo Amerikanci. Nece li to dovesti do amerikanizacije galaksije i upravo do situacije iz Star Treka gde je sveprisutna americka kultura?

Eto malo o svacemu. :D

Kao što si mogao primijetiti, zin izlazi u nepravilnim razmacima. Nikada se unaprijed ne zna kada će izaći sledeći broj. Razloga za ovo ima mnogo, i ne bih o tome ovde, ali je to činjenica koja onemogućava da se bavimo stvarima koje su vijest ako se objave danas, a sutra to više nisu. Ne vrijedi pisati najavu nekog filma, ako nismo sigurni da će ta najava izaći pre filma, kontaš...
A priče...trudimo se da za svaki broj pronađemo i prevedemo nekoliko priča koje do sada nisu objavljivane kod nas. I još da to budu kvalitetne priče, priče poznatih autora, a i da uvedemo neka nova imena. Nije to lagan posao.
Sad, to što se nešto ne stiže pročitati, eh, priča mog života. Spisak onoga što bih želio pročitati mnogo je duži od onoga što sam do sada pročitao (a pročitao sam mnogo). To je stvar koju ne mogu bitno promijeniti sve dok ne odem u penziju. Teško je naći više od pola sata do sat dnevno za čitanje, barem radnih dana. A nove stvari pojavljuju se skoro svakodnevno čak i kod nas, da o internetu i ne govorim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back