Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Navratio na pivo. Zovnem turu za sve, kad ono nikog
u kafani. Nema veze, nek se posluži kako ko navrati:

pivo.jpg

Mislim da će vam se ovo svidjeti. Zamolio sam Ivana da promijeni naziv ovog podforuma u 'Naučna i epska fantastika' a horor ćemo prećutno tolerisati, kao i do sada.
Takođe, prihvaćen je i moj prijedlog za otvaranje posebnog podforuma za teletabise. Vidjećete ga ovde, pored ovog foruma.
Od sada će svaka teleblahbah tema pokrenuta u N&E F biti seljena tamo, ali će prekršioci biti sankcionisani po novom sistemu bodova. Da uvedemo malo reda, zar ne :lol:

Окси, 1 - обриши кукије сфтим.цом; 2 - ако си заборавио лозинку тражи нову у прозорчету за пријављивање.

Мастере, ахахахаа, не могу да се уздржим, ти си уредник и телетабисима, хахахаха, која казна за тебе, моје саучешће, мораћеш да се едукујеш о духовима, л. веверицама и сл.:lol::lol::lol:

Чини ми се да би права ствар била да се Н&ЕФ (тако се сада ваљда зове овај "наш" део Крсте) пребаци у "Umetnost i kultura", тиме би се отклонила свака могућност да телетабиси залутају овде, а тамо и јесте место Научној фантастици, јер је то пре свега уметност. Само, и тамо ће неко можда да се буни, јер много причамо о науци.:roll:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back