gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
naravno - ne da se Drugarica Premijerka tako lako...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O fredlani gruntibugli
Vaše mikturacije jesu mi / ko plurdlani garblikoči i lurdgni sni
Grupe, zazivam Ti
svoje puntovane turlingdrome
I huptozno da dranglaš me krinklim bindlvurdlama / ili da te bacim međ gobervarte svojim blarglgnječuronom čuvaj se ako te ne!
mora da je godisnjica smrti Gruntoma Lomnog ili kako se vec zove
Iznenadno nadjena noga druga Tita? Ocuvana i restaurirana? ma daj....
Aj ne kocite kviz....Vragana, daj taj hint i da nastyavimo...
Osim toga, odluči se da li je Sal on ili ona, ili imaš probleme oko rodova u srpskom jeziku. A može biti da misliš na Glpupu Sal, rofl...Sal,dosadan si... ...meni si gotiva...

A sta ti to znaci: "Hoce da idu u krstaricu da navataju moderatore" ??????Sal,dosadan si,jel ti ovo privatan blog,vec se prica da su zbog tebe banovani mnogi,cak sam bila prisutna kad su odredjeni likovi zvali krstaricu i trazili moderatore,ali veza sa njima je samo preko mail-a,elem da ti kazem ovi su za sada ozbiljni,koliko cujem hoce da idu u krstaricu da navataju moderatore,a pogotovu si im stao na zulj,te isto hoce tvoju lokaciju,prijateljsko upozorenje,meni si gotiva,al znas kakva je ovo zemlja,svasta se desava,pozdrav.Pocetne reci teksta su citirane,to je vec uzrecica u normalnim pricama,kad neko krene da smara,upotrebljavaju gore citirane reci.

Ovo je kafana! A u kafani - kafanske priče![]()

.