Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hehe, tek sada sam prešao glodarem preko slike glave. :D Dobra ti je fora.

Nije mi jasno zašto ne možeš da pristupiš sajtu. Probaj da se ponovo registruješ pod drugim nikom i drugim mejlom.
Šta ti piše kada probaš da se uloguješ? Da li ti ispiše neku poruku o grešci?

edit, kažu da dobar sajt u nas košta oko 500 evra, a mom drugaru su tražili čak 700 za e-prodavnicu.
Master mi našao besplatan skript za "on-line" prodavnicu i, evo još malo pa sam završio prilagođavanje skripta, samo još da se ubace opisi proizvoda i malo da doradim baner, pa će besplatno dobiti ono za šta su mu tražili tolike novce. :razz:

MrSal... sve pohvale za vizuelnu stranu sajta...
Medjutim, posto od pohvala neces imati koristi -> da predjem na sugestije :D
-mozes tekst da srocis malo sazetije i lepse ( s' obzirom da znam da to itekako mozes ).
-slozila bih se sa Danom o upotrebi nasih slova, kao opciju ( zapravo se radi o dizajniranju sajtova ) i delovace drugacije na ljude koji citaju..
Pozdrav

Mr Sal, nije loše, čak, rekao bih, stvarno nije loše. Samo, ne razumijem to oko fontova. Koji Win koristiš? Ako je XP imaš sve što ti treba. Instaliraj samo serbian-latin i serbian-cyrilic tastature i sistemski fontovi će dobiti ono što treba - naša slova. Ostaje da u <head> sekciju ubaciš definiciju karakter seta UTF-8 (dan ti o tome može roman napisati) i to je to.

Mogao bi i meni to odraditi, zaista nista ne pomaze oko logovanja, cak ni novi pass koji forum salje...

Hvala vam svima za onaj moj sajt, redizajnirao sam ga, a za nasa slova ste naravno sasvim u pravu...Imam na novom, redizajniranom par pokaznih sajtova, ali me linkovi nesto zezaju, bacaju gde ne treba.

To cu srediti ovih dana, kao i nasa slova.

Mr Dan, da li ces brisati nase naloge, da se ponovo sign up ujemo ili sta da radimo?

Sal, Buf, promenio sam vam nikove i mejlove (za ovo drugo sam morao da kopam po bazi podataka, jer iz foruma ne može bez vaše lozinke). Samo sam dodao 1 na kraju; Sal1, Bufla1.

Probajte da se registrujete sada sa istim nikom i mejlom.

Ne rekoste mi da li ste probali da se logujete sa nekog drugog računara ili sa mobilnog. I šta vam piše kada vas forum odbije?

Sal imaš neke naše fontove u Vindouzu. Jednostavno idi na Control Panel>Regional and Language>kartica Languages>Details i tu dodaj srpski latinicu, pa i ćirilicu.
Fontova za našu latinicu nema mnogo, a za ćirilicu sam našao manje od 10, mislim, osim tih u Svinjdouzu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back