Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
gde svi nestadoste

Flame-04-june.gif

Sal pregledao sam tvoj nalog i sve izgleda normalno. Da li si izbrisao stare kukije (sftim.com)? Ako ni to nije pomoglo, možda da uzmeš novu lozinku (password) prilikom prijavljivanja.

Tvoj pokazni sajt izgleda baš lepo.
Samo dve malecke sugestije:
-Odsekao si svoju sliku na bradi, pa ne izgleda prirodno, bolje bi bilo da se malo više vidi.
-U tabeli "moji radovi" font neposećenih linkova je preveliki pa izlazi van tabele. Kada se linkovi posete, font se smanji i taman je. Mogao bi da staviš istu veličinu fonta.

Dobro, imam još dve "primedbe", znaš ti mene, volim kada se srpsiki piše našim slovima, i drugo, mnoooogo malo naplaćuješ. Toliko nije dovoljno ni za pivo dok radiš.

Hvala na sugestijama, fontovi izgledaju kod mene normalno...izgleda da je to individualno od browsera do browsera....naravno, pogledacu. Brada, eh brada...mislim da se ne uklapa uopste moja njuska u graf id sajta, ali nisam mogao da odolim, valjda si presao misem preko glave..:):)

A za naplacivanje...u pravu si. Izmenicu to uskoro, to je samo promo period.
Sad da se bacim na marketing sajta i iscekujem sci fi viziju...da se od toga moze ziveti ovde..:):):)

Za nasa slova si naravno u pravu, ali kad ih nemam instalirane...ako bude posla, moracu..
Za nas forum...SVE sam pokusavao, bas sve. Ni novi pass ne pomaze.

Hvala na kritikama.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back