Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
hoce li me neko ustinuti
Za ovo se obrati nekoj ženskoj osobi. :D
h045.gif

ili bolje sutnuti
E za ovo možemo i mi da ti pomognemo, haha. :razz: :lol:

Mr Kaa, dobrodošao nazad. :D

...Shto s` doktorke tiche tu vam pomotji ne mogu,slobodna je devojka pa kako odluchi... a ja tju rado da se ispochetka ukljuchim polako u aktivnosti za koje imam iole neshto predispozicija...drugim rechima kretjem od statusa simpatizera,valjda :lol: ... & lepo shto me niste zaboravili - hvala :).

Simpatizer! Idi, bre. Pa valjda i stare zasluge nešto znače. Ako ne, stavljam na javnu raspravu prijedlog da se Kaa vrati u status člana SF tima. Ko se javlja za riječ? Hvala!
Pošto nije bilo nikakvih prigovora o ovoj našoj demokratskoj raspravi proglašavam da je Kaa dobio nazad svoj status. Ko je rekao glasanje? Kakvo bre glasanje? Kad smo to mi nešto odlučivali glasanjem?
Nego, Kaa da časti koju gajbu jelenka pa svi na posao. Vektor 2 čeka.

Kaa je uvek bio i ostao clan...koji vam je da o tome uopste raspravljate? Necu da mu pozelim dobrodoslicu nazad, jer je on uvek bio tu...barem spominjan..:):)
Mogu ga samo pozdraviti sa napomenom da je ostao duzan tura i tura...aj Limeni, pun gas, Mr Kaa calen..:):)

Zaista, crna gujo, oces ti to moci platiti? Ako ne sada, ima sveska, upisacemo....:):)

Ipak, ne mogu...moram pozeleti dobrodoslicu nazad...DOBRODOSAO!!!!

Pozdrav svima...

izvinjavam se sto me nema u zadnje, no bukvalno danima vec nisam imao pristupa racunaru van posla....no sta je tu je ipak sam kriv ;-)
mea culpa, mea maxima culpa.

KAA, DOBRODOSAO NAZAD....jeste da te nije bilo, ali je tvoj duh uvek bio sa nama ;-)
I nista ne brini, uvalicemo ti ubrzo neki posao oko SF tim foruma ili Vektora :-)

Sto se Vektora tice mislim da ce moji clanci biti gotovi do ponedeljka, osim enciklopedije.
Videcemo oko toga veceras na nasem forumu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back