Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Nije problem što on baca ulje na sve strane, to se može riješiti. Imaju sada i one sintetičke lakove koje nanesu na cilindar pa dihtuje ko' mutavo.

Problem je, bre, što se propio od dosade. Kad ga već flešuješ, isključi mu procedure "lokanje", "pijanka" i sve pozive tih procedura preusmjeri na nešto korisnije.

Pa i roboti imaju dusu, (bar mi to znamo), moraju i oni da popiju ponekad. :D Ma ne verujem ja tim novotarijama, to drzi 10000 pa onda opet skidanje glave, dihtunzi i tako to. Bolje da mu se odradi generalka po ps-u, i da mu se malo spusti glava, bice daleko zivlji, haha :D
Cekic je najvazniji softverski alat, to znaju svi programeri robota, samo sta ako je i robot bosanac?
Procedura pijanka sada samo poziva proceduru igraj_balet(). A lokanje sam prepravio i dozvolio jedno pivo(zbog duse robotske) koje zatim setuje overflow flag i tera ga da povraca ( to ce trajati samo neko vreme dok ugradjena neuronska mreza ne nauci da mu pivo ne prija, a posto su nam oni paceri iz StarWarsSoft-a isporucili pogresnu verziju softvera za obucavanje, mora da se obucava u radu, znaci nekih 800 puta).

btw, malopre sam se odusevio sekom, tek sto se zavrsio Masters u snookeru(sat vremena posle) odem da pogledam nesto o pobedniku Ronnie o'Sullivanu i vidim da je vec azurirana njegova karijera sa tekstom o ovom turniru! Alal vera!

Pošto se u zadnje vrijeme prilično bavim sekom, ovo znači da roni ima nekog velikog fana koji zna kako se ažuriraju tekstovi na seki. Na seki ima strava mnogo tekstova, ali je generalno jako nekonzistentna, što zavisi od stepena angažovanja pojedinaca. Neki tekstovi su mjesecima neažurni, ima i pogrešnih ali ima i jako ažurnih.

Master Yoda, naletih na tvog dvojnika...Primjetices da je slicnost zapanjujuca :D:D:D

masterYoda.jpg

Po pivo za mene i limenog posto smo jedini ovde! Ziveli limeni brate!
Uh, ode da povraca, znaci jos nije neuronska naucila, pa jesam rekao da treba sto cesce da pije da bi se odvikao od piva, niko nece da casti vrednog robota...

Dobro, jel cita neko nesto ovde, gleda filmove?
Ja sam poceo treci deo Mracne kule, samo mi nesto sporo ide...

Ja sam nastavio Simonsa. U dosadno nedeljno popodne pročitao Siročiće Heliksa. Taman dužina da se pročita odjednom jer se Simons nije, po običaju, raspucao. Ima li još nešto iz tog ciklusa? Do sada sam pročitao Hiperion/Pad Hiperiona/Endimion/Uspon Endimiona/Siročići Heliksa
Dakle, jesam li kompletirao ili ima još nešto iz Hiperion ciklusa.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back