Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ender71:
Sto se tice Hiperion Kantosa, ima jos 2 kratke price
"Remembering Siri" i "Death of the Centaur" iz antologije "Prayers to Broken Stones"...iz kojih se i razvio Hiperion Kantos posto pripadaju Simonsovim ranim radovima.

Сећање на Сири је убедљиво најбољи и најлепши део целог хипериона :D Ја сам ту причи прочитао у "Монолиту" из '90 мислим, и тек када сам узео да прочитам Хиперион схватио сам да сам конзулову причу веч прочитао :lol: БТВ, мени је баш жао Конзула :-? Сви су га искористили :-? И хоће ли Матрин Силениус икада УМРЕТИ хехе :lol: :lol: :lol:

Al' se ovdje nakupilo prašine. Niko da svrati u kafanu 8 dana.

Pošto sam ubo' stoti odgovor u kvizu, napunio sam frižider jelenkom pa ko svrati neka se počasti. Ključ od kafane je pod otiračem. Molim vas da prilikom odlaska zaključate vrata, ključ ostavite na isto mjesto a ovo obavještelje na kvaku.

P.S. Ne budite limenog, nešto mu je loše ovih dana.

Sokirao se od sinocnje oluje...dobio elektrosok...:)

Zaista, pusto....popicu jedno, zapaliti cigar, nabaciti onu ponjavu preko ramena i navuci sesir preko ociju...onda cu zajahati kljuse i polako odjahati u zoru nad pustinjom arizone....jer ja sam i dobar, i rdjav, i zao....zele da me obese visoko, za saku dolara...:)

Zaista, hoćemo li da rasturamo SF tim?

Na našem forumu je standardno 10-15 članova prisutno svaki dan, ali samo promole nos i produže, a gosti se množe, danas ih je bilo 32-oje. Novih poruka skoro da nema.

A ovde isto, malo se kviz još gica i poneki padobranac sa b'z v'ze temama.

edit: Ovaj i naš forum su jedini koje redovno posećujem. Šta li ću da radim ako se rasturimo? :cry:
Imaću vremena da opet pravim teme za mobilne. :roll:

Ja se zabavljam sređivanjem wiki a to je baš zabavno. Usput prikupljam građu za SF Vektor broj 3 i prevodim Ursulinu priču za Vektor 2. Znači, ne predajem se, ni pod razno, nije mi u krvi. Samo, stvarno, dajte malo živosti. Vidim svaki dan na našem forumu spisak ko je sve navraćao (koliko sati unazad?). Dobar broj članova je tu ali niko ništa ne upiše. Nije valjda da su se svima izlizale tastature pa ne mogu ništa pisati i samo klikću okolo, kano sokolovi sinji.

Ја сваки дан погледам наш форум, ал' нико ништа не пише па не знам и ја шта да напишем :((( Чим Буфла буде уплатио нет, има све да се поправи видећете ;)))

Ja se bakćem oko prevođenja dugmića, a to je dosadan i dug posao, ipak ima 9 skinova. Do sada sam postavio za 4 skina koje koristimo, ostale niko još nije odabrao, ali svejedno ću i za njih da odradim dugmad.

Imam spisak šta sve treba uraditi na forumu i polako ga privodim kraju, ali novi se već formira.
Najgore je što se to uglavnom ne vidi. FAQ verovatno niko nije pročitao, Šemu sajta takođe, a TV program, pitanje.

Vidio sam promjene na skinu koji koristim i sad mi se pravo sviđa. Naravno da onaj ko administrira ima mnogo posla koji drugi ne vide (baš juče sam izgubio tri sata sređivajući neke stvari na jednom forumu koji ja administriram a ništa se od toga ne vidi).
FAQ - to znam skoro napamet
šema sajta - i to :lol:
TV program - te stanice i ne vidim ovdje (osim loše slike pinka i nešto bolje avale)

Одлична идеја за мајце :D Мр Дан и сви љубитељи Модести Блејз, лепа вест: стара добра Модести се вратила :D Забавник је данас објавио епизоду "Велики Човек", први део :D

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back