Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Cao narode. Zao mi je sto u istorijskom momentu nisam bio s vama....Ipak ostajem tu gde sam (barem narednih dva-tri meseca, sam samcat..., samo neznam dokle ce me provajder kreditovati.....trebao me vec eliminisati, a ja go ko pistolj..

Ipak, sretna nam srpska nova, i sretan nam jubilej.
Ako se narednih par dana ne javim, znajte da cu uskoro...trebao sam biti diskonektovan.Verovatno nocas.

Neće pa neće. Stalno dobijam sledeću poruku:

The connection was reset

The connection to the server was reset while the page was loading.

* The site could be temporarily unavailable or too busy. Try again in a few
moments.

* If you are unable to load any pages, check your computer's network
connection.

* If your computer or network is protected by a firewall or proxy, make sure
that Firefox is permitted to access the Web.

Imam utisak da mi je na neki način blokirana IP adresa na serveru gdje je hostovan forum. Da li samo moja ili je u pitanju grupa adresa, ne znam.

Dan, možeš li provjeriti da li je nešto rađeno s IP adresama. Sjećam se da sam od svog provajdera, dok sam bio na dial-up, dobijao slične poruke kad ne uplatim sate pa me blokira. Sada sam na ADSL pa nemam tih problema. Ostali sajtovi mi rade normalno, samo do ovog našeg ne mogu doći. Koja je adresa za onu Salovu prezentaciju, da i to provjerim.

Sal i jedan nov član su pisali na našem forumu, dakle, nije do foruma.
Probajte da se odkonektujete pa ponovo probajte.
Ja imam problem zbog toga što je Sezampro (moj ADSL provajder) dodao nove adrese (počinju sa 77.) koje naš host nije stavio na listu sigurnih, pa odbija konekciju, zbog toga moram da se konektujem više puta, dok ne dobijem neku od starih konekcija (počinju sa 212.).

Host je plaćen za godinu dana, a tek nam je drugi mesec.

ma mene je V preko msn-a pitao kako da prebaci taj file u avi format
a isto to je i Venom pitao
a Venom je jedan od V-ovih omiljeni likova
cccccc, ne mi verujes i mislim da je vec negde imao taj nik

moguce je, ja danas bas imam problema da se konektujem na neke sajtove
ali eve mene ponovo
i dalje nista :(

Он је на СББ-у, а Веном је на верату, ал' што каже Буфла, могао је отићи код неког другог. В је питао Буфлу за конвертовање у .avi тако да је скоро сигурно да је он.

Neće ni art-anima. A probao sam i s računara u firmi. Takođe neće, ni jedan ni drugi sajt. Sve ostalo radi normalno pa mislim da je taj hosting nešto uradio s listom adresa. To ćeš ipak morati ti s njima vidjeti, jer ja tome nemam pristup a dok se to ne riješi nemam pristup ni našem forumu.

Obavijestio sam i svog provajdera a i makehosting. Od ovih drugih (neki Knežević) dobio sam odgovor u obliku slijeganja ramena. Tvrde da ništa nisu mijenjali u januaru i čude se. A ja i dalje nemam pristup. Probao sam i pristup njihovom sajtu www.makehosting,com i dešava se isto. Iz Internet kafića sam se normalno konektovao (oni imaju drugog provajdera) pa je stvar očigledno u nekom odnosu teola i makehostinga. Nadam se da će to riješiti jer mi je nemoguće normalno raditi iz kafea, uz zvuke ratovanja i gužvu koja tamo vlada.

Pozdrav, vidim da je bilo ludo za 1000to pitanje, probao sam da se zakacim tada ali krsta nije radila ( po obicaju). A sada vise ne mogu ni na sf tim, grrr!
Mastere, pa ti valjda radis sa uljima, nabavka ulja za limenka ne bi smela biti problem? Sta kazes, trosi kilo ulja na pet hiljada, ne mozes vise da krivotvoris fakture, au, znaci situacija je ozbiljna. A i kompresija mu je izgleda oslabila, primetio sam da ne moze vise da nosi dva bureta piva kao nekad, nego samo jedno, a i tad se sav orosi uljem. Zamenicemo mu karike, lezajeve i flesovati bios, a ti nabavi neko sinteticko ulje, bice to drugi robot kad ti kazem. ;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back