Kafana kod knjiškog moljca

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
člmadfjnbkgbkm neka reklama psihoterapije pih...I to kaže da potražimo stručnu pomoć,ali u BG...
U NS neka dođu depresivke kod čika Covija...Hoblujemo bresplatno,samo pecaroške čizme i preklopljenu sendvaju
ponesite...Sa šunjkom obavezno-terapeut peca ribu,ali je slabo klopa...I pivkana obavezno!:)

Ma dobro, ne možemo svi sve da znamo. Meni je problem što se tako malo ljudi javlja na kviz.

Kad se otvori neka od onih filozofskih tema, tipa Pojava kurijeg oka na palce desnog stopala i književno stvaralaštvo, odmah se javi nekoliko novih i nepoznatih članova da izlažu svoje teorije, a na kviz neće niko.

Ma dobro, ne možemo svi sve da znamo. Meni je problem što se tako malo ljudi javlja na kviz.

Kad se otvori neka od onih filozofskih tema, tipa Pojava kurijeg oka na palce desnog stopala i književno stvaralaštvo, odmah se javi nekoliko novih i nepoznatih članova da izlažu svoje teorije, a na kviz neće niko.

Pa problem je Quentine ocigledno zbog mnogo komplikovanih pitanja. Nema sada nikakve veze sa mojom primedbom u vezi SF i Rusa.
Ja sam upravo ovog momenta dobila nekoliko reputacija od ljudi koji uopste ovde ne pisu ( nikove znam sa PDF Politika),, ali ocigldno da redovno citaju
pitanja, a posto ne znaju odgovore, ne javljaju se.

Naravno da je komplikovano postaviti pravo pitanje jer je to za neke boza, za druge terra incognita, ja sam se samo iz tog razloga i javila u zelji
da nekako pokusamo da postavljamo neka pitanja koja su, aj da tako kazem " univerzalna" (ako tako nesto uopste i postoji).

Mislila sam da ću da završim danas prvu knjigu, ali ne mogu da se odvojim od vas...:rotf:

Za klub? Teško... Rekoh već ženama da ništa nisam zapamtila... :lol:

Naravno da ne možeš! Na grobu ima da ti piše Ona je i dalje mod :zcepanje:

Nego, mogla bi malo da zabašuriš to spinovanje sa mladošću i starošću. Čas mlada i željna igre, mudrosti i znanja, čas dama u godinama kojoj treba da odmori misli.
A red plavuša sam?

• Podržavam
Reactions: Tol
Zašto me primoravaš da ti i javno izjavljujem ljubav, kad po službenoj dužnosti sve moram da volim isto? :sad2:

Znaš da uvek :pljus: od sreće kad te vidim ovde. :heart2:

Je l' i ovo za sve isto? ;)

- - - - - - - - - -

Krasuljkovićka, smiri se! :batina:

Kako to sad ide sa opomenama? Prvo neopravdani, pa ukor razrednog, pa se zovu roditelji, pa četvorka iz vladanja? Ili...?
Izvini, razredna, briši sve. :cmok:

Je l' i ovo za sve isto? ;)

U pogrešnoj se crkvi moliš, ako mene pozivaš na diskriminaciju.
Ja možda jesam gospođa Emocija, ali, družba je družba, a služba je služba.

Volim ja tvoje ironične bocke, slatka si što se vrpoljiš, samo...dođe mi da ti dam keca (sa postoljem) kad zabodeš najpogrešniji mogući momenat.
A nije da ti ne ide.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back