krasuljak
Buduća legenda
- Poruka
- 26.629
Dragi moji prijatelji, dočekasmo i Srpsku 2014, godinu. Budite mi zdravi i veseli. 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa, nek nam je sa srećom...!Dragi moji prijatelji, dočekasmo i Srpsku 2014, godinu. Budite mi zdravi i veseli.![]()
Nem da brineš za Ruska posla...Ovo im neka pravopisna tajna policijaSlabo divanim ruski, nešto malo a i to s' greškom:
http://ruskarec.ru/arts/2014/01/27/tajna_pravopisna_policija_27903.html
.gif)
.gif)
Nem da brineš za Ruska posla...Ovo im neka pravopisna tajna policija
koja ispravlja javne pravopisne greške. Rusi ostali budale i posle
komunizma... I baš sam namerno grešio kad sam čitao-čik da mene isprave!![]()

Ne voliš Ruse?! Men, bolje počni da se osvrćeš na ulici
http://www.huffingtonpost.com/2014/...ture_n_4688974.html?ncid=edlinkusaolp00000009

Ne voliš Ruse?! Men, bolje počni da se osvrćeš na ulici
http://www.huffingtonpost.com/2014/...ture_n_4688974.html?ncid=edlinkusaolp00000009
Ruska duša.![]()
Po ocu sam Ukrajinac,po materi Ješa pa ti vidi...Dragoljub voli Amerikance. On je njihov čovek...
- - - - - - - - - -
Ruska duša.![]()

Uh, obećana zemlja hahaPo ocu sam Ukrajinac,po materi Ješa pa ti vidi...
Kog voljem-voljem,kog ne voljem-.....
Zafrkavam se,ali Ruje su većinom mračni ljudi...Za nedelju dana, koliko sam
proveo u Roši,nisam ni jednog nasmejanog Ruju,a ni Ruskinju sreo...
One i kres shvataju ozbiljno...![]()
Rusija se umom spoznati ne može.

Ijuuu,ako dođu demonstranti i pod prozore naše! ! !![]()
Ima dobra priča iz perioda rata u Bosni. Nakon jednog muslimanskog napada, kad su naši pregledavali mrtvace, kod svakog od njih su pronalazili 500 maraka. Ispalo je da su taj dan došli Saudijci svima podelili 500 maraka, a komandanti, da pokažu žar i veru naredili juriš na srpske linije. Naši su ih razneli pragama, a onda, kad je napad prošao krenuli u razgledanje linije. kad su shvatili da su ovi puni para, u vreme kad je plata bila par maraka i par miliona dinara, naši su krenuli, bez ikakve komande u juriš na njihove linije, razbili muslimane, odbacili ih par kilometara. Dobre ideje nekad imaju loše posledice.
Ako bi neko hteo da uguši demonstracije samo neka počne vikati:"Ljudi, ovi su puni para! Svaki ima 500 evra u džepu!"

Društveni preokreti obrađeni u delima svetske književnosti? "Jadnici"? Ili društvo i pojedinac u "Procesu"? Ili manipulacija svešću u "1984"? Ili "Životinjska farma", knjiga koju bi svako ko želi da učestvuje u društvenoj pobuni trebalo da pročita? Mi smo samo malo preskočili dela i odmah prešli na politiku.
Doduše, romani u kojima se prelamaju društvene promene više su književnost za dečake, dok individualne ljudske borbe više predstavljaju temu za devojčice, što može biti jedan od razloga određene zapostavljenosti društveno-socijalno angažovanih dela na ovom pdf.

E pa, ne preskačite djela.![]()

)Nećemo
(društveno-socijalno? bože blama)