Ja još uvek nalazim onaj "stari" Pravilnik o postavljanju sadržaja...U kom nema ovakvih smernica
i zahteva! Ukoliko je došlo do promena pomenutog Pravilnika,molim da sugerišete da se zameni
postojeći koji nalazim u opciji Pravilnik Foruma...
Ukoliko je to
inicijativa,obaveštavam vas da ste je na pogrešnu adresu-prava adresa je
admin.Krstarice! Šta mi možemo s vašom inicijativom? Da je podržimo?A mejbi se neko i ne
slaže baš sa tako uzvišenim i strogim merilima,a možda neko i nije dovoljno obrazovan,okulturen,
informisan,etićki opredeljen?Ovo je slobodna zemlja,nije okupirana!

Evo,ja sam toliko liberalan da slobodu cenim iznad svih mogućnosti imanja.I naravno da to nije
kažnjivo!Posebno cenim slobodu izražavanja misli,naročito u umetnosti -književnosti!
Šta ću pisati,kako ću pisati,da li ću pritom koristiti metafore,pleonazme,psovke-to je moja
sloboda,a i vaša ,madam,mada je vaša sloboda i da je se odreknete! Krasnopis se više ne
uči po školama! Sada pankeri pišu ponajbolje romane koji ni nalik klasici Ruskih stepa...
Možda su za to "krivi" Tomas Man i Bukovski i rekao bih da baš niste njima oduševljeni ,madam...
Ja jesam,posebno ovim prvim koji je učinio pravi prevrat u ,ne samo,književnosti Stare Dame,
već i u kulturi ukupno! Prvo što je učinio svojim pisanjem je
oslobođenje od tabu tema!
Moraćete,da bi ostvarili vašu inicijativu,da nas vratite u vremena pre Mana ,Milera,Bukovskog...
Moraćete,ovde,zabraniti i citiranje,ma i pominjanje,meni izuzetno važnog za našu književnost,
Marka Vidojkovića,ali i Basare i pored toga što je pionir naše postmoderne...
Recimo deo šaljivog romana "Dugovećnost" u kom "junaci" Nastasijević i Maslač hrane životinje
mesom ("...a i Nemci jedu puno mesa..."),"...a i žirafama zine dupe na meso..."pa se dvojica čuvara
Frankfurtskog zooa sažale i daju ga dugovratoj,a ova s podugačkim crevima se prosere za medalju...
I pored toga je sledećeg dana prva kod ograde kad Nastasijević i Maslač dele meso...

Naravno da je ovo alegorično i veoma poučno! Debele žene koje jedu čokoladu i jektičavi pušači sa
žutim prstima od dve kutije dnevno! Ili lekari koji se ožderavaju i puše ko Turci...

Umesto toga vi bi ,madam,da ulazimo na ovaj pdf književnost u smokingu i večernjim haljinama?
Uz obavezno "Ljubim ruke,madam..."?
Verujte,madam,da sam tako ,uštogljeno baš i vaspitavan,ali da sam,ubrzo,poput pomenutog Marka,
pobacao tu tesnu odeću i još tesniju obuću moje duše i vinuo se za Saganom,Klarkom,ali i pomenutim
nisko i visoko letačima...Vas nisam tamo sreo,madam...Mora da ste tica u kavezu ili su vam krilca malo...
Što bi bilo jako tužno...Evo ću vam pomoći ! Poletite samnom u slobodno nebo oslobođenih reči!
Evo ću vas naučiti letenju u par lekcija!
Prva lekcija je:Celo misaono nebo je moje i slobodno mogu misliti što god poželim! Vežbajte malo...