Dragoljub69
Buduća legenda
- Poruka
- 26.819
To šefe! ! !Nemaš pojma kakvo perverzno zadovoljstvo doživljavamo zbog torture i tiranije koju provodimo nad nevinim diskutantima.
![]()

Trčim kod Taba da se prijavim za moda...
OĆU DA KAŽNJAVAM! ! !

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To šefe! ! !Nemaš pojma kakvo perverzno zadovoljstvo doživljavamo zbog torture i tiranije koju provodimo nad nevinim diskutantima.
![]()

Mi smo Dragoljubovi i Dragoljub je naš!
Zamisli stvarno Dragoljub mod, svi bismo bili crnci![]()

Koliko bi jedan Homer ili Vergilije popušili prema tim savetima, strašno![]()
Saveti koji se bave tehnikom su mi uvek upadali u oči i to ne samo kod pisanja, često slušam razne kritike na račun velikih muzičara koji su imali "prljav" zvuk zbog loše tehnike. Takva kritika je jednostavno...neadekvatna.
Zanimljiv je Paundov savet, kako napisati uspešnu knjigu - ne opteretiti nijednu rečenicu značenjem koje zahteva veće upuštanje od preletanja preko teksta, to naravno parafraziram al dobro primećen odnos današnjeg čoveka prema knjizi.

ojedini...Te bi shodno tome u pojedinostimaJa niti čitam niti pišem, zato i dolazim u Skupštinu...

Piše...
Boli te uvo...(Samo što se to ne zove tako...)
Pa,onda,ajd bar odsviraj na tu rumonjiku...![]()

Menjam mišljenje...Mislio sam da su samo učesnici provokatori...Mislila sam da i pisci čitaju... Ili niko ne piše dovoljno dobro za njih, pa su počeli sami da pišu, za svoju dušu? Priznaj, ko ti je tačno ubio volju za čitanjem?Msm, da ne gubim vreme s njim. Ujedno mi šibni na pp šta da čitam. A najviše bih volela da mi preporučiš nešto iz tvog opusa. Možda te ja vać obožavam, a da toga nisam svesna...
![]()

A da nije primerenije ovo:
![]()