Pošto je ovo kafana možemo o svačemu, pa i ovome...
... pravila magazina Frenzy Spark da se ne transkribuju imena
Ne drže se sopstvenog pravila.
Novi film, nazvan ‘’Underworld: Awakening’’, ponovo prati Kejt Bekinsejl u ulozi Selene ...
Američka vojska koristi izvorni kod da kapetana Kolter Stivensona vrati u telo muškarca ...
Osim toga, mešanje srpskog i engleskog nikako nije po pravopisu. Za nekoga ko bi da objavljuje časopis to je nedopustivo.
(U drugom primeru bi trebalo KolterA Stivensona. Mogli bi malo da porade na pravopisu.)
Jedinica iz biologije, antropologije i sociologije. Sedi.
Voleo bih da ovo obrazložiš.
Imam neku krajnje laičku hipotezu da većina uspešnih akcionih heroina ima višak muških hormona (vidi se po izgledu, ko zna šta da gleda), pa bih vol'o da napišeš zašto se ne slažeš sa mojom porukom.
(Uzgred, zar se na filološkom uče ti predmeti?

)
Da pojasnim. Hormoni utiču na naše telo. Tako muški daju šira ramena u odnosu na bokove, dublji glas, različit završetak vlasišta na vratu, itd... Ali, utiču i na snagu, kao i na neke crte ličnosti. E, to je biologija.

Glumica sa viškom ženskog hormona ima naglašeno ženstveno telo, velike grudi, široke bokove i sl. pa, barem meni, ne deluje uverljivo u scenama u kojima bije muškarce. Dobar primer je neuspešna obnova serije
"Bionička žena". Smešno mi deluje kada glavnoj glumici "istaknuti" delovi tela landaraju na sve strane dok trči.
Vol'o bih da još neko kaže neku o ovome.