Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Plavuso, crna ti dusa..to bih bila ja 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne bre, sve je pristojno, super je, veruj mi.Ne smem da kliknem, čini mi se da se skidaju u spotu.![]()
Uf, ne! Svakakve sam boje imala, ali plavu niti hoću, niti sam imala. Tačno bih bila kao Ciganka.A htela bi da budes plava.
A boje duge, m?Uf, ne! Svakakve sam boje imala, ali plavu niti hoću, niti sam imala. Tačno bih bila kao Ciganka.![]()
A malo sam velika za to. Da si mi rekao kad sam imala 15, 16 godina, sigurno bi mi se svidela ideja.A boje duge, m?
I ja sam bila crvenaPa da. Ali pazi, ja sam bila riđa kad sam došla, a sad je skroz super kad okačim fotku, a neko kao, a nisi crvena?
Ne sad, nego do sad.
Znaci, menjala si nick?I ja sam bila crvena![]()
Volim crvenu boju kose, mada nekima ne stoji dobro, potreban je baš svetao ten.I ja sam bila crvena![]()
Ne, ne znam sve, ali ono sto znam je kako sam se izgorela na mleko, pa sad duvam i u jogurt.Inače, čitala sam šta ste danas pisali i mogu vam reći da ova naša @Lunja* sve zna ko velika. I ja ću kad porastem, sve isto tako da znam i budem pametna.![]()
Nisam sigurna da imam da dodam. Trenutno sam kao onaj Bambi na ledu, stojim, ali sekunde me dele od pada. Trenutno učim kako da budem velika, kako da budem odrasla i na momente, između ove magle u mojoj glavi, vidim sve jasno, a na momente mislim da je sve to jako teško, a da je najlakše prepustiti se...
I ja tako, kao vi, cesto i meni treba ta rezervna planeta i neko kristalno roze srce. Ali, idemo dalje! Zajedno smo jace. Mi smo zene, a zene su svemoguce, i kad ne mogu, one mogu!I ja se najradije prepustim, al onda nas odnese...
Kako da budem velika, kad se osecam manja od zrna? I kad je magla sve sto me okruzuje, kako da vidim jasno?
Samo dva glasica koja zuju oko mene, potsecaju me na to da sam (da moram da budem) odrasla...sve drugo me vraca tamo negde...do jedne devojcice praznih ociju
Meni je i bio cilj da budem narandžasta, ali kasnije su mi pogresili nijansu kod frizera i potamneli je, ono, na crveno...zato sam posle obojila kafenoPa ja sam bila ipak riđa, narandžasta, ali mi Redhead zvučalo bolje nego Ginger, pa ono...![]()
Ne menjam, ovaj mi odgovara...cak sam se uhvatila nekoliko puta kad treba negde u rl da se potpisem, dodje mi da stavim MikaZnaci, menjala si nick?![]()
Ovde se jos nisam osuncala...Lepo ti stoji ta boja.
A znas da sam bila crvena ko mala, onda sam postala smeđaMiko, prelepa si mi i crvena!![]()
Vrati se u crvenu ili narandžastu.Ovde se jos nisam osuncala...
Trebao si videti kako mi stoji tadali, uhvati me nekad ludost
Dobro se osećam ovako...za sad.Vrati se u crvenu ili narandžastu.
Da li si bila nekad u crno ofarbana?Dobro se osećam ovako...za sad.
Temno kafeno, skoro pa crno, za maturu...nacicu i te slikeDa li si bila nekad u crno ofarbana?
Evo, mutno je...Temno kafeno, skoro pa crno, za maturu...nacicu i te slike
Lepo ti stoji i ova boja, nisam siguran koja mi se najviše dopada, možda ova.