Kafana kod knjiškog moljca VIII

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Inače, čitala sam šta ste danas pisali i mogu vam reći da ova naša @Lunja* sve zna ko velika. I ja ću kad porastem, sve isto tako da znam i budem pametna. :heart:
Ne, ne znam sve, ali ono sto znam je kako sam se izgorela na mleko, pa sad duvam i u jogurt. ❤️
Ah, da, i znam da ti je danas neki rodjendan, da si postala odrasla, pa vise nisi Little, vec samo Red. I to mojamoja Red! ❤️

Nisam sigurna da imam da dodam. Trenutno sam kao onaj Bambi na ledu, stojim, ali sekunde me dele od pada. Trenutno učim kako da budem velika, kako da budem odrasla i na momente, između ove magle u mojoj glavi, vidim sve jasno, a na momente mislim da je sve to jako teško, a da je najlakše prepustiti se...

I ja se najradije prepustim, al onda nas odnese...
Kako da budem velika, kad se osecam manja od zrna? I kad je magla sve sto me okruzuje, kako da vidim jasno?
Samo dva glasica koja zuju oko mene, potsecaju me na to da sam (da moram da budem) odrasla...sve drugo me vraca tamo negde...do jedne devojcice praznih ociju
I ja tako, kao vi, cesto i meni treba ta rezervna planeta i neko kristalno roze srce. Ali, idemo dalje! Zajedno smo jace. Mi smo zene, a zene su svemoguce, i kad ne mogu, one mogu! 😇❤️

Laku noć

0b410967584d77d7039f12d0e10f97ad.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back