Trust no one
U prolazu
- Poruka
- 23.681
Nesto sam veceras u takvom raspolozenju.....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pelagicev narodni ucitelj...Može Pekić, Život na ledu, veliki format, tvrd povez, 700 strana.![]()
Moze, sto da ne, samo budi precizan...bolje ti je da ne prezivimMože Pekić, Život na ledu, veliki format, tvrd povez, 700 strana.![]()
Ih pa nisam ja nasilan.Moze, sto da ne, samo budi precizan...bolje ti je da ne prezivim
Ali kako volim ovu...znas
Kako nisi? A ovoIh pa nisam ja nasilan.
Može Pekić, Život na ledu, veliki format, tvrd povez, 700 strana.![]()
Zezam se, mogao bih samo da ti čitam, da te smorim načisto.Kako nisi? A ovo![]()
Bolje udri...Zezam se, mogao bih samo da ti čitam, da te smorim načisto.![]()
Misliš da je ovo surovija opcija?Bolje udri...
Pa ako pocnes sa onaj tvoji...koji ne voli nista i sve ga nervira...Misliš da je ovo surovija opcija?
Ne sviđa ti se to taksativno nabrajanje?Pa ako pocnes sa onaj tvoji...koji ne voli nista i sve ga nervira...![]()
Znam neke, kojima se sviđa...mozda i ti znašNe sviđa ti se to taksativno nabrajanje?
Kojima?Znam neke, kojima se sviđa...mozda i ti znaš
Znas ti, ne moram ti ja sve reciKojima?
Otkud znam na koga misliš, da nije Kjaer?Znas ti, ne moram ti ja sve reci
Kako ko? Sad ima nick krvava majka.Ko je Kjaer?
To bi mi trebalo nesto znaciti?Kako ko? Sad ima nick krvava majka.
Ne cudi me, ja po obicaju propustim zanimljiva desavanjaKakvi neprijatno, do skoro su se ovde svi skidali, ali sad smo se upristojili.
Odlično sam danas, kako si ti, sve ok? : )
Ali ne brini se, mislim da ćemo opet početi da se skidamo.Ne cudi me, ja po obicaju propustim zanimljiva desavanja
Sve na mestu, budim se iz hibernacije : )