Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ih krijem...ako ih nađu, do sutra nista nece ostati
Cuti, Miko, to kad budem tri dana slobodna.Bice plazma jos malo![]()
Do kraja skoljske godine bice...da proslavimo sve u jednoCuti, Miko, to kad budem tri dana slobodna.![]()
I meni treba rezervna planeta, kad se sladoled spomene.Znas da sam tu slab![]()
Jao, sta ti krijes u mraku!
Znaci bio bi ko nemacki ovcarI meni treba rezervna planeta, kad se sladoled spomene.
To je moja slaba tacka.
Pogledajte prilog 936194
a sta ti krijes u mraku?Znaci bio bi ko nemacki ovcar![]()
sankirao si se i ne zoves?
dodji kod mene, ti ces imati sladoled, a ja stapice i krem, pa cemo zajedno traziti rezervnu planetu!O dal svi imate sladolede, a ja samo štapiće i krem?![]()
Ma jok pijem onu ohladjenu kafu jos od jutros sto mi je Milka skuvala..sankirao si se i ne zoves?![]()
Dođi ti, ja moram da radim, neću da završim do ponoći i pretvoriću se u bundevu.dodji kod mene, ti ces imati sladoled, a ja stapice i krem, pa cemo zajedno traziti rezervnu planetu!![]()
pa sto nisi posle vecere uzeo onu moju, bre? ko ti kriv!Ma jok pijem onu ohladjenu kafu jos od jutros sto mi je Milka skuvala..
Nije ti bila lepa, pa si je ostavio....Ma jok pijem onu ohladjenu kafu jos od jutros sto mi je Milka skuvala..
jao, sto volim bundevu!Dođi ti, ja moram da radim, neću da završim do ponoći u pretvoriću se u bundevu.![]()
Stigla te karma jer me nisi voleo. Samo kažem...vremena su teska retko ko kuva kafu Konju vise..
Neki me ne podnose vise, neki su ljubomorni.. i tako.
Pa nije bila prva jutranja.. nego tamo neka..Nije ti bila lepa, pa si je ostavio....
Čekaj, jel u bundevu ili jadnu malu Pepeljugu?jao, sto volim bundevu!![]()