- Poruka
- 401.860
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mrzim rezano cveće.Mrzim praznike.

Mrzim glumatanje jedan dan u godini.Mrzim rezano cveće.
e to i jaMrzim rezano cveće.
Neka se dele svaki dan , a ne samo osmog marta.Vala kad se dele cveca i pelceri...ja se ne zalim![]()
Pelcere ja sama kradem kada mi nešto zapadne za oko.Vala kad se dele cveca i pelceri...ja se ne zalim![]()
Mrzim saksije u toj boji.
bojim se da bi svaki dan dosadiloNeka se dele svaki dan , a ne samo osmog marta.

Onda nikadbojim se da bi svaki dan dosadilo![]()
a vidi...iskreno me zabole...ne dele cvece inace...pa sta me briga...ovako se dobije od kolega, muske rodbine pa sta ima veze...ja ne glumim odusevljenje kada dobijem cvece...ja sam sam iskreno odusevljena uvek...evo danas mi i koleginica poklonila pelcerNeka se dele svaki dan , a ne samo osmog marta.

Ja sam se danas zaključala.a vidi...iskreno me zabole...ne dele cvece inace...pa sta me briga...ovako se dobije od kolega, muske rodbine pa sta ima veze...ja ne glumim odusevljenje kada dobijem cvece...ja sam sam iskreno odusevljena uvek...evo danas mi i koleginica poklonila pelcer![]()
Neću.Presadi u neku drugu![]()
Iskoristim fino da kupim sebi sta hocu...

Ima li nešto da ne mrziš?Mrzim saksije u toj boji.

a druga dobra stvar...vise cveca u prodaji...nesto ne volim te primule i ciklame...ali bas je inace slaba ponuda a ovih dana sam nasla i neke mini africke ljubicice...tako preslatke, skromneIskoristim fino da kupim sebi sta hocu...
Nego..zanima me...gde su nestali karanfili...Odavno ih ne vidjam...![]()

Zašto se sad lakše diše?Ee sad se lakše diše![]()