Mika
dream catcher
- Poruka
- 24.291
Ehe...bilo jednom..u jednom kraljevstvu...
Jel si zaboravio da sam ti jednom prilikom samo ja poslao pricu![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel si zaboravio da sam ti jednom prilikom samo ja poslao pricu![]()
Aj se kladimo da cu da prepoznam tvoju pricu...Ehe...bilo jednom..u jednom kraljevstvu...

Bilo bi čudno da ne prepoznaš s obzirom da si je lektorisao.Aj se kladimo da cu da prepoznam tvoju pricu...
Aj. Po šta se kladimo?Aj se kladimo da cu da prepoznam tvoju pricu...

Ti ko slonNisam, ne zaboravljam ja.
Tako nešto.Ti ko slon
I zvala se Princ na belom konju...Jednom davano u pradavna vremena u jednom kraljevstvu penisa zivela je jedna mala zbunjena i nevina vagina..
Ali onda se Konj setio da on , u stvari i jeste nevin...Ali nije vagina...Morao je nešto da uradi po tom pitanju pa je pohitao preko sedam gora i sedam mora...U sedmom se udavio ...Kraj.I zvala se Princ na belom konju...
A konj na belom princu je bio ljubomoran što on nije ta mala , nevina vagina...
Jel ti lepo?Al' pišete erocke priče, svaka vam čast! xD

Kako ne, sav sam u erockom raspoloženju.Jel ti lepo?![]()
jel je ovo buket rolovanh cevapa?Жене, мајке,краљице
које сте јаке не само овог,
него сваког дана
срећан Вам празник!
Pogledajte prilog 876948
spameru! vidis da sad pisemo erotske price!jel je ovo buket rolovanh cevapa?![]()

)kad ti lepo kazem, produzi rok, a ti hoces da ti konkurs brze SVrsi.Kako ne, sav sam u erockom raspoloženju.![]()

Nema produžavanja, ovaj će na vreme da se svrši.kad ti lepo kazem, produzi rok, a ti hoces da ti konkurs brze SVrsi.![]()
Nestrpljiv je....ne može da produžava višekad ti lepo kazem, produzi rok, a ti hoces da ti konkurs brze SVrsi.![]()
prematurekad ti lepo kazem, produzi rok, a ti hoces da ti konkurs brze SVrsi.![]()