Kafana kod knjiškog moljca VIII

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Za sve koji misle da sam ikada bila ozbiljna protiv vaših šala.. nisam, naravno.. obožavam ih.. i navijam da nastavite i da ostanete zalepljeni na vrhu kniiževnosti zauvek!!
Ništa mi ne popravi dan kao vi.. (a i tab zna da se šalim, i zato sam se i našalila sad sa njim ovde).. tako da - eto to je to..
Gde si Djurdice 😉

Da se pravim mrtav dok ne zaboravite na mene i ne krenu eksplicitne fotke
Potrajaće. Šta smo kačili, kačili smo, eksplicitna prošlost mora da ostane iza nas. Za sutra ujutru, svi da spremite analizu jedne basne po izboru, dakle, likovi, kratka fabula, koja je poruka/pouka. Ko ne spremi, dobije minus. I jel treba da kažem da se svi obučete i zakopčate do grla?!?

Potrajaće. Šta smo kačili, kačili smo, eksplicitna prošlost mora da ostane iza nas. Za sutra ujutru, svi da spremite analizu jedne basne po izboru, dakle, likovi, kratka fabula, koja je poruka/pouka. Ko ne spremi, dobije minus. I jel treba da kažem da se svi obučete i zakopate do grla?!?
Šta pričaš, vidiš da smo se svi obukli, turili smo i kravate.

1621888617033.png

Potrajaće. Šta smo kačili, kačili smo, eksplicitna prošlost mora da ostane iza nas. Za sutra ujutru, svi da spremite analizu jedne basne po izboru, dakle, likovi, kratka fabula, koja je poruka/pouka. Ko ne spremi, dobije minus. I jel treba da kažem da se svi obučete i zakopčate do grla?!?
a jel moze humoristicna prica?
recimo, Dzimi resio da napravi plazma tortu, i onda... to cu sutra, kad se obucem lepo, sad sam u spavacici sa zutim cveticima :lol:

• Haha
Reactions: Red
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back