Moje ime je Đurđija.
Poznat
- Poruka
- 7.293
Ovakve stvari stavljati u spojler.. sa posebnom naznakom "Đurđija's heart safety".. moliću..
(pa preslaaadak jeeee!!!)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovakve stvari stavljati u spojler.. sa posebnom naznakom "Đurđija's heart safety".. moliću..
Gde si DjurdiceZa sve koji misle da sam ikada bila ozbiljna protiv vaših šala.. nisam, naravno.. obožavam ih.. i navijam da nastavite i da ostanete zalepljeni na vrhu kniiževnosti zauvek!!
Ništa mi ne popravi dan kao vi.. (a i tab zna da se šalim, i zato sam se i našalila sad sa njim ovde).. tako da - eto to je to..
Evo me samo na kratko, Senna..Gde si Djurdice![]()
Gde zuris, jos nije ponocEvo me samo na kratko, Senna..
Moram nešto da završim za sutra..Gde zuris, jos nije ponoc

Dobro Snou, mada uvek može bolje, kako si ti?![]()

Potrajaće. Šta smo kačili, kačili smo, eksplicitna prošlost mora da ostane iza nas. Za sutra ujutru, svi da spremite analizu jedne basne po izboru, dakle, likovi, kratka fabula, koja je poruka/pouka. Ko ne spremi, dobije minus. I jel treba da kažem da se svi obučete i zakopčate do grla?!?Da se pravim mrtav dok ne zaboravite na mene i ne krenu eksplicitne fotke
Šta pričaš, vidiš da smo se svi obukli, turili smo i kravate.Potrajaće. Šta smo kačili, kačili smo, eksplicitna prošlost mora da ostane iza nas. Za sutra ujutru, svi da spremite analizu jedne basne po izboru, dakle, likovi, kratka fabula, koja je poruka/pouka. Ko ne spremi, dobije minus. I jel treba da kažem da se svi obučete i zakopate do grla?!?
Ništa ja ne vidim, ali pričali mi ljudi.Šta pričaš, vidiš da smo se svi obukli, turili smo i kravate.
Ko to priča da smo se skidali, to su dezinformacije!Ništa ja ne vidim, ali pričali mi ljudi.
Badri, ne vuci me mnogo za jezik, posle opet, lajala Red po forumu.Ko to priča da smo se skidali, to su dezinformacije!
Moco, reguliši se, moramo da budemo pristojni sad.
a jel moze humoristicna prica?Potrajaće. Šta smo kačili, kačili smo, eksplicitna prošlost mora da ostane iza nas. Za sutra ujutru, svi da spremite analizu jedne basne po izboru, dakle, likovi, kratka fabula, koja je poruka/pouka. Ko ne spremi, dobije minus. I jel treba da kažem da se svi obučete i zakopčate do grla?!?

Jao, ja ne mogu više torte, suze mi idu čim pomislim na nju.a jel moze humoristicna prica?
recimo, Dzimi resio da napravi plazma tortu, i onda... to cu sutra, kad se obucem lepo, sad sam u spavacici sa zutim cveticima![]()

Eh, da me voli.... Ma nema veze.
dodjite u viber da vam pokazem explixitnu, ja castim, poslao mi Konj knjigu u pp, a u knjizi zaboravio jednu takvu njegovu![]()