Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
i tebi ce knjigu u pp, a ako on nece, evo, ja te volim, poslacu ti je sa sve njegovom fotkomEh, da me voli.... Ma nema veze.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i tebi ce knjigu u pp, a ako on nece, evo, ja te volim, poslacu ti je sa sve njegovom fotkomEh, da me voli.... Ma nema veze.![]()

Nisam citao.. zasta vam trebam?@Konj_na_belom_princu gde si sada, kada nam trebas?![]()
Hteo da spavam, al' nisam mogao da zaspim.o deste he he he
poslušaj ovu ženu Pink Martini, biće ti milo i zaspaćeš... zgodna je, talentovana.. ) videćeš...Hteo da spavam, al' nisam mogao da zaspim.
štatie badri kačiš nemetale neke
Sad slušam Haley Reinhart, i jednu od mojih omiljenih pesama, White rabbit.poslušaj ovu ženu Pink Martini, biće ti milo i zaspaćeš... zgodna je, talentovana.. ) videćeš...
Koliko da ponavljam da ne slušam samo metalike, a ovu pesmu obožavam.štatie badri kačiš nemetale neke
sori badry, soriška baš ono što ne pazimKoliko da ponavljam da ne slušam samo metalike, a ovu pesmu obožavam.
Oprošteno ti je, al' nemoj da ti se ponovi. xDsori badry, soriška baš ono što ne pazim
Ne teraj me da budem prost, trudim se da održim neki nivo ovde.
Hvala, i ti Moco.lipo spavai badry