Lunja*
Lunjalo
- Poruka
- 23.832
Konj mi ugasio, vidiš valjda. Da me voli, on ne bi nikad, ali vidiš..
sad radiprobaj sad.

ma, on to tako, bas zato sto te voli, da te neko drugi ne voli

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konj mi ugasio, vidiš valjda. Da me voli, on ne bi nikad, ali vidiš..
sad radiprobaj sad.

@tab503 ako Djuka tuzi mene i @Baudrillard da smo nemoguci, nista joj ne veruj na rec, ona je nasa iscezla Lastavica voljena!@tab503 Gospodine ministre.. dobro veče.. moje ime je Đurđija. Htela sam da vas pitam, jeste li vi nadležno lice za ovaj forum?

uh, dobro je!Ma nema ga.. ko i svi ministri.. ne mož čovek s njima ništa da završi kako valja.. dok se pojave, zaboraviš šta si hteo..

Pa ne, ne znam. Nego pisalo, izbriši ili blokiraj ili prikaži, i ja šta ću, obrišem.U poruci je pisalo Klikni na izbrisi.
Ne umem, ja sam ovde biciklom.Linkuj blog

VaziNe umem, ja sam ovde biciklom.![]()
Napisao sam tamo da je rok pomeren za ponedeljak.
Šta treba? Da oteram Taba u rac?I gde mi je sad onaj Badri.. ni njega nema.. (a negde sam pročitala da od Taba treba neka odbrana i da je samo Badri pravi odupirač za to..)
Zašto?Napisao sam tamo da je rok pomeren za ponedeljak.
Ne još.. čekaj da vidimo kako će da sarađuje.. ali budi mi pri ruci.. znaš da uvek računam na tebe!Šta treba? Da oteram Taba u rac?
Ne još.. čekaj da vidimo kako će da sarađuje.. ali budi mi pri ruci.. znaš da uvek računam na tebe!
Da bi oni koji nisu završli mogli da završe.Zašto?
Tu sam uvek kad treba Taba oterati u rac.Ne još.. čekaj da vidimo kako će da sarađuje.. ali budi mi pri ruci.. znaš da uvek računam na tebe!