- Poruka
- 73.939
Pa ne, ja sam bila mod sa Sebastianom, to ti je bila žurka 24/7, dal da rešavam njega ili ostale prvo.Saucesce.
I ja sam.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ne, ja sam bila mod sa Sebastianom, to ti je bila žurka 24/7, dal da rešavam njega ili ostale prvo.Saucesce.
I ja sam.

Pa, ne znam kako da ti kažem, ali ja ne gajim banane, mada imam trenutno. Banane. Zelene. Sa drveta.Pa draga čekaju se banane već neko vreme

Dragi moji, povlačim se i ja iz kafanice, bilo je lepo, kako iščekivanje tako i muzikica

Sigurno bi bila pogrešno shvaćena.Pa gde ćeš sad, @Paula ?!?
A baš sam se setila da imam na Instagramu sliku jedne banane i dve mandarine. Mada, možda bih bila pogrešno shvaćena.![]()
To je odlična kombinacija zaista!Pa gde ćeš sad, @Paula ?!?
A baš sam se setila da imam na Instagramu sliku jedne banane i dve mandarine. Mada, možda bih bila pogrešno shvaćena.![]()
Ti baš voliš voće. xDTo je odlična kombinacija zaista!
Hvala ti puno što misliš na mene... hehehe
A znam. Ali nije prvi put...Sigurno bi bila pogrešno shvaćena.![]()

Paaa, da, sjajna kombinacija.To je odlična kombinacija zaista!
Hvala ti puno što misliš na mene... hehehe

Pa da onda Bau i ja povučemo naša srca sa tvoje pesme, da Paulino dođe do izražaja?Meni @Paula srce na pesmu a vi ljustite banane i dalje![]()
Taknuto maknuto. Nema povlakePa da onda Bau i ja povučemo naša srca sa tvoje pesme, da Paulino dođe do izražaja?
Osim ako kažem "puj, puke, ne važi". I stavim ovaj smajli:Taknuto maknuto. Nema povlake
.Evo ti srceOsim ako kažem "puj, puke, ne važi". I stavim ovaj smajli:.

Nemoj psiho smajli, aman!Evo ti srce

Nije. Izvukao sam svoje i zalepio...necu smajliNemoj psiho smajli, aman!
Hvala za srce, ali ono, osećam se kao da je iznuđeno nekako.![]()

Dobro, ajde. Čuvaću ga, malo, pa ću da ti vratim.Nije. Izvukao sam svoje i zalepio...necu smajli![]()

Obavezno ledDobro, ajde. Čuvaću ga, malo, pa ću da ti vratim.![]()
Koji je psiho?Nemoj psiho smajli, aman!
Hvala za srce, ali ono, osećam se kao da je iznuđeno nekako.![]()
Normalno! Da bude Cold little heart.Obavezno led
Daaa. Da mi ne vratis neupotrebljivo srce. Necu ga u tiganj nego nazadNormalno! Da bude Cold little heart.![]()