- Poruka
- 43.505
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel ovo retoričko pitanje? Da ne odgovaram?Kivi je kivi! Za šta me smatraš.![]()
Sad ako pitam da li više voliš kivi ili banane, ima da odma' budem pogrešno shvaćen. xDJbt, ovde od voća ne mož se živi !
Slobodno kaži.Jel ovo retoričko pitanje? Da ne odgovaram?
Mislim, jel samo ja na o ovom forumu treba da lajem? Pogledajte prilog 829710
Ne znam o čemu se ovde radiJel ovo retoričko pitanje? Da ne odgovaram?
Mislim, jel samo ja na o ovom forumu treba da lajem? Pogledajte prilog 829710
Dobićeš, budi strpljiva.hoću li dobiti tu bananu pa da idem da spavam ili neću ???
A znaš već da bih rekla da sam imala šta.Slobodno kaži.

Dokle da čekam?Dobićeš, budi strpljiva.![]()
Znam, i to je ono što volim kod tebe, što otvoreno kažeš sve.A znaš već da bih rekla da sam imala šta.![]()

Al' si nestrpljiva, hoćeš odma'.Dokle da čekam?
Sad se zagrlite i poljubiteZnam, i to je ono što volim kod tebe, što otvoreno kažeš sve.![]()
Ti stvarno misliš da je to vrlina? E moj Bau, to je prokletstvo, ništa drugo. Ali jbga sad. Uostalom, ja sam na forumu kao deo terapije sa radnim nazivom "kako ne progovoriti na doope".Znam, i to je ono što volim kod tebe, što otvoreno kažeš sve.![]()

posle više neću biti gladna... dobro, ako nećeš ti možda se tu vrzma neko drugi ko donosi banane... ima još neki zaposleni?Al' si nestrpljiva, hoćeš odma'.
Možemo drugarski da se zagrlimo i poljubimo, Red i ja smo stari drugari.Sad se zagrlite i poljubite
da jednom i u ovoj kafani se nešto konkretno desi
A ja ne mogu da se ljubim, ne da mi muž da imam dečka, jbga, uopšte nije moderan. Posle treba opet da u podrumu..... UPS, promašila sam pdf.Sad se zagrlite i poljubite
da jednom i u ovoj kafani se nešto konkretno desi

Dobro de, dozvoli malo mašte kod posetioca kafane, ne mora sve da se objasniMožemo drugarski da se zagrlimo i poljubimo, Red i ja smo stari drugari.
Mislim da jeste vrlina, volim ko otvoreno kaže sve.Ti stvarno misliš da je to vrlina? E moj Bau, to je prokletstvo, ništa drugo. Ali jbga sad. Uostalom, ja sam na forumu kao deo terapije sa radnim nazivom "kako ne progovoriti na doope".![]()
Teškoe, ali stvarno. No, dobro, niko ne bira kakav će se roditi.Mislim da jeste vrlina, volim ko otvoreno kaže sve.
Dovoljno im da maštaju hoćeš li konačno dobiti tu bananu.Dobro de, dozvoli malo mašte kod posetioca kafane, ne mora sve da se objasni
Znam da je teško, ljudi ne vole da čuju ono što im se ne sviđa.Teškoe, ali stvarno. No, dobro, niko ne bira kakav će se roditi.

Pa draga čekaju se banane već neko vremeUuu, banana!
Mislim, ne zamerite, ali ja sam prvo bila mod na LjiSu, ako neko nije pratio moj lik i delo.![]()
Jednom ljisovka, uvek ljisovka.Uuu, banana!
Mislim, ne zamerite, ali ja sam prvo bila mod na LjiSu, ako neko nije pratio moj lik i delo.![]()
Saucesce.Uuu, banana!