- Poruka
- 84.003
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Opet si počeo da se skidaš?

Ovo je prelepo. I mnogo volim ovog mangupa Sta sve on zna da ubaci u muziku, uh!Nešto pred spavanje...

Kao klinac sam obožavao SOAD, mada volim ih i sad.
Nisu loši. Nisam neki fan, al volim ih poslušat ponekad. Recimo i Linkin Park volim poslušat, al nisam nešto posebno luda za njima.Kao klinac sam obožavao SOAD, mada volim ih i sad.
Da slikaš malo četkicom, malo nekom drugom alatkom.

Kako znaš?Da slikaš malo četkicom, malo nekom drugom alatkom.![]()

Ja Draganu Mirković.Kao klinac sam obožavao SOAD, mada volim ih i sad.

Pa svi te vidimo ovde.Kako znaš?![]()

Od Linkin Parka volim nekoliko pesama, a ranije ih nisam uopšte slušao.Nisu loši. Nisam neki fan, al volim ih poslušat ponekad. Recimo i Linkin Park volim poslušat, al nisam nešto posebno luda za njima.
Svi imate mikroskope?Pa svi te vidimo ovde.![]()

Znaš da je Whitesnake eufemizam?Ja Whitesnake![]()
Ma imaju par dobrih stvari, al nabrijani su puno na ta ratna sr.anja, pa....Od Linkin Parka volim nekoliko pesama, a ranije ih nisam uopšte slušao.
Ja imam, i svetlosni i elektronski, a vala i fluorescentni. To mi je posao.Svi imate mikroskope?![]()
A koji si sad koristila?Ja imam, i svetlosni i elektronski, a vala i fluorescentni. To mi je posao.
Za druge ne znam.

E pa taj fluoresc.. može se vidi bioiluminescencija alatke..Ja imam, i svetlosni i elektronski, a vala i fluorescentni. To mi je posao.
Za druge ne znam.