prsho
Veoma poznat
- Poruka
- 14.973
meni kaze da ih sasijem a na domacinstvo nisam znao igle drzatnisam kupila maske jer ih nije bilo![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni kaze da ih sasijem a na domacinstvo nisam znao igle drzatnisam kupila maske jer ih nije bilo![]()
Meni drugarica donela, njen brat i devojka ih šiju. A bojim se da će uvesti da ne može da se uđe u prodavnicu bez maske, zato sam je i nabavila.nisam kupila maske jer ih nije bilo![]()
Nisam ih ni nabavio, ali i ne trebaju mi, ne štiti to mnogo.Ja ispod ove maske ne mogu ni da dišem.
Pozdrav i tebi.Zdravo, Selkhet. : )
Nisam ih ni nabavio, ali i ne trebaju mi, ne štiti to mnogo.

Da, to si u pravu, štite više druge od nas ako smo zaraženi.Pozdrav i tebi.
Ne štiti tebe možda, ali štiti druge od tebe ako si zarazan a ne pokazuješ još simptome.
Btw ja evo kad imam masku, ne mogu da nosim cvike, magle mi se.![]()
Boli te uvce imaš šoljicu...nisam kupila maske jer ih nije bilo![]()
Gde je tebi maska ili barem šoljica?Boli te uvce imaš šoljicu...![]()
Začepila sam usta repom, kao što vidiš, pa nema potrebe...Gde je tebi maska ili barem šoljica?

Eto, snašla si se brzo.Začepila sam usta repom, kao što vidiš, pa nema potrebe...![]()

Zašto bi zabranjivali?ako zabrane mobilnih a ja nemam fiksni?!
u izrael ih za sada prate i kontrolisu sadrzine pa kome se to ne svidja....Zašto bi zabranjivali?
Ko zna, sve je moguće kad je vanredna situacija.u izrael ih za sada prate i kontrolisu sadrzine pa kome se to ne svidja....
Zdravo, Selkhet. : )
Nisam ih ni nabavio, ali i ne trebaju mi, ne štiti to mnogo.
Hahahasreća pa ti i ne izlazišviz podruma
valjda ce se smeti iskljuciti mobilni ako do toga dodjeKo zna, sve je moguće kad je vanredna situacija.
Ne verujem da će doći do takvih mera uopšte.valjda ce se smeti iskljuciti mobilni ako do toga dodje
Vidim da ih sve više njih nosi, mislim da će na nas koji ih ne nosimo gledati čudno.ne nosim. Ja sam ti poput Gabrijela iz besnila![]()
valjda si ti cito toga u knjizevnost da je moguceNe verujem da će doći do takvih mera uopšte.