Nastia
Veoma poznat
- Poruka
- 12.173
Ja svoje mačke držim u izolaciji
Ima slučajeva da vlasnik prenese ljubimcu,ne obrnuto
To sam čula. A ne možeš psa držati u kući, mora malo da izađe.
Nismo daleko, oko zgrade, nismo išle u šetnju nigde.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja svoje mačke držim u izolaciji
Ima slučajeva da vlasnik prenese ljubimcu,ne obrnuto
napravila sam joj smeštaj, jastuče i kutiju, spava ispred mojih vrata.I moj mačor je navikao da izlazi,sad leleče na sav glasTo sam čula. A ne možeš psa držati u kući, mora malo da izađe.
Nismo daleko, oko zgrade, nismo išle u šetnju nigde.
ja sa bajsom dosad mi skupljo prasinu na terasuJa sam ceo dan bila napolju, sa psetom svojim,![]()
kad mačka dođe sama u kuću to je srećaInače mi se uvalila i jedna cicanapravila sam joj smeštaj, jastuče i kutiju, spava ispred mojih vrata.
Kako me samo te životinje tako nađu, valjda osete da sam slaba na njih i samo se muvaju oko mene,
I šta ću sad sa njom, moram je i hraniti i brinuti o njoj.![]()
koliko si mačaka imao?macke imaju svoji prioriteti tek na kraj krajeva eventualno te mogu pogledat radi analize
nisam ih drzo strikno u zatvoren prostor nego su odlazile i vracalekoliko si mačaka imao?
To nije istina
Samo ih ljudi tretiraju kao pse i očekuju isti obrazac ponašanja koji kod njih ne važi
Psi imaju psihologiju čopora gde je gazda Alfa
Mačke su individualisti ko ja i vole vlasnika zato što one oće
A vole mnogo
Decenijama ih imam i veliku ljubav mi pružaju
I odanost
Jedan mačor je grizao svakog ko samo glas na mene podigne
A kad se ukućani svađaju tužno mauče dok se svađa ne smiri
skoro uginuo jedan nas dvaes i kusur godine mu bjeseImala sam i pse

Imala sam i pse
nisam kupila maske jer ih nije biloucini mi se da ti je to u avatar maska kad ono samo solja

mačke više odgovaraju mom osobenjačkom egocentričnom karakteruJa sam uvek više volela pse.
Ali eto, cica me sama našla. Došla je u zgradu, kao svi je mazili kada je bila mala a na kraju samo ja ostala da brinem, kao i uvek.
Samo je moj pas nešto ne miriše baš![]()