- Poruka
- 131.220
Jeste moguće, ali mislim da neće to preduzimati, mada moguće da će internet biti ograničen.valjda si ti cito toga u knjizevnost da je moguce
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeste moguće, ali mislim da neće to preduzimati, mada moguće da će internet biti ograničen.valjda si ti cito toga u knjizevnost da je moguce
u sljepilo kaze u ti karantini da se vojska nije mesala u unutrasnje hijerarhije sto su ih uspostavili zarazeni pustalo ih da se biju siluju ubijajuJeste moguće, ali mislim da neće to preduzimati, mada moguće da će internet biti ograničen.
Neće doći do takvih apokaliptičnih scenarija, nije ovo prva zaraza koja je pogodila svet, bilo je i strašnijih.u sljepilo kaze u ti karantini da se vojska nije mesala u unutrasnje hijerarhije sto su ih uspostavili zarazeni pustalo ih da se biju siluju ubijaju
rijeci je bilo o dopremu namernica do karantene oni im daju jedna grupa prigrabi sve i ucenjuje ovu drugu sto nema nista da bi im dali leba i na lebaNeće doći do takvih apokaliptičnih scenarija, nije ovo prva zaraza koja je pogodila svet, bilo je i strašnijih.
mozda u srednji vijek tad su bile kolonije za gubavceNeće doći do takvih apokaliptičnih scenarija, nije ovo prva zaraza koja je pogodila svet, bilo je i strašnijih.
Ti došla da dodatno izribaš kafanu?
Dobro to je roman, dakle fikcija, ali lepra još uvek postoji, i sigurno postoje naselja za leprozne.nego cito sam u onu knjigu pjesma boginje kali da imaju neki u indiju sto su zivi lesevi imaju lepru i zive u neki podzemni tuneli
moze li to bit istinom
Ti došla da dodatno izribaš kafanu?

Samo da nas ne zatvore.Malo dezinfekcije , previse vas ima ovde.![]()
![]()

Tako je najbezbednije, i to ne samo za vreme virusa.Nece , ovo je bezopasno online guzvanje.![]()

Onima koji nisu asocijalni sigurno teško pada.Ovo tako imponuje nama asocijalnima.
Divota jedna!![]()

Nije bas jutro , ali hajde .Jutro radni narodeee🕶
Kako jutro, vidiš koliko je sati?Jutro radni narodeee🕶

Ne mislis na mene...u tegli...di cu ja da stanem tamo sa tobom? Ces da se stiskamo ko kiseli kornisoni?Nije bas jutro , ali hajde .
A nisam ni radna .Evo me kuci , u tegli sam.
Jutro je uvek kad vas vidim,tek onda pocinje danKako jutro, vidiš koliko je sati?![]()