- Poruka
- 95.553
Ovo je tegla od 5 litara .Nabicemo se nekako .Ne mislis na mene...u tegli...di cu ja da stanem tamo sa tobom? Ces da se stiskamo ko kiseli kornisoni?![]()

Bau ce nam biti poklopac , nadam se da dobro hermeticki zatvara.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo je tegla od 5 litara .Nabicemo se nekako .Ne mislis na mene...u tegli...di cu ja da stanem tamo sa tobom? Ces da se stiskamo ko kiseli kornisoni?![]()

Ah, pa to je divno, hehe. : )Jutro je uvek kad vas vidim,tek onda pocinje dan![]()
Vlad...Kakvi ti ova pesmica ili to Bau peva da se ukiselimo?
Oraspolozite se .I smejte se !Smeh je dobar!

To je pesmica za izazivanje nezaustavljivog kliberenja.Vlad...Kakvi ti ova pesmica ili to Bau peva da se ukiselimo?![]()
Vlad,gde se ti snabdevas? Danas isto guzva u Rodicu...i danas bila,okrenula se i dosla kuci...To je pesmica za izazivanje nezaustavljivog kliberenja.
Kad bih vam ja zapevao, momentalno bi se ispraznila kafana.Vlad...Kakvi ti ova pesmica ili to Bau peva da se ukiselimo?![]()

Vlad,gde se ti snabdevas? Danas isto guzva u Rodicu...i danas bila,okrenula se i dosla kuci...
I ja bio u Gomexu danas, nema brašna ni testenina, čim dobiju odmah se to rasproda.Meni je Gomex najblizi .A ovih dana se vise krecem po malim privatnim prodavnicama , tamo nikada nisu guzve .Roda mi ne pada na pamet .I inace ne idem u Rodu , ni u Lidl zbog guzvi .
I ja bio u Gomexu danas, nema brašna ni testenina, čim dobiju odmah se to rasproda.
I ovde isto nema kvasca, soda može da zameni prašak za pecivo, nisam siguran za kvasac, odnosno ne verujem da bi sa time mogao da se zamesi hleb.Brasna nema , testenina ima .
Nema ni kvasca .
Imam neke male zalihe brasna i ulja , a od komsinice sam dobila savet da umesto kvasca mogu da koristim sodu bikarbonu .
Ovde je brašno ograničeno na deset kilograma, za drugo nisam siguran.Rekli su da ce staviti table sa ogranicenjem kolicine proizvoda koje jedan kupac moze da uzme .U Gomexu nisam videla takve table .

Provalili su da si zdrava, haha...Ja sam se ono fino damski,kulturno nakasljala u redu,mislila da ce se ljudi razbezati..ali nista![]()
Rekli su da ce staviti table sa ogranicenjem kolicine proizvoda koje jedan kupac moze da uzme .U Gomexu nisam videla takve table .