- Poruka
- 131.212
Kako škole rade? Zar nije u celoj zemlji obustavljen rad škola?Kod nas i skole rade , i prodavnice i fabrike .
Samo sto nema WC papira po prodavnicama .
Zasto bas WC papir , pitam se ?
To sa papirom je čudno, pokupovali sav papir.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kako škole rade? Zar nije u celoj zemlji obustavljen rad škola?Kod nas i skole rade , i prodavnice i fabrike .
Icu i ja kao magare da pecam,zvizdukom prizivam sunce... 
Nemam pojma .Danas sam prosla pored osnovne skole .Deca u dvoristu....Kako škole rade? Zar nije u celoj zemlji obustavljen rad škola?
To sa papirom je čudno, pokupovali sav papir.
Kod nas stale fabrike,sve...Po prodavnicama ne idem pa ne znamIcu i ja kao magare da pecam,zvizdukom prizivam sunce...
![]()
Očigledno nije svuda isto, ali ovo je tek prvi dan vanrednog stanja, još ne znaju kako da postupaju.Kod nas stale fabrike,sve...Po prodavnicama ne idem pa ne znamIcu i ja kao magare da pecam,zvizdukom prizivam sunce...
![]()
Ubih se od meditacije
Da nije tako,već bih u Lazi bila

Kod mene ok..Ljudi se cak ne raduju potencijalnom radu od kuce...Jedino eto sto posao ide mnogo slabije :/ To ce uticati kod plata,jako...
Od juče je vanredno stanje, škole ne rade, ovde kod mene sve ostalo danas radi normalno, ali videćemo šta će biti.
Kod nas i skole rade , i prodavnice i fabrike .

Posle retko kada zalazim 

Da ti i ja pevamo pa da se ostali razbeze?Ne treba misliti o tome , ljudi .Shvatimo to kao neku vrstu haosa koji su nam pravili sa SARSom i Svinjskim gripom .Virus .Dakle siri se vazduhom .Ne m,ozemo pobeci nigde .

Da ti i ja pevamo pa da se ostali razbeze?![]()
U Srbistanu , Snezni .![]()

Evo i Agi ce pevati...Magare ce da zvizdi,Bau da lupa ritam a Pahulja ce da nas sve slozi
Himna...

)Da, a to je najvažnije.I biblioteka?

Ja završila muzičkuJa u skoli isla na hor ljudi!
Ko me nadje?