Kafana kod knjiškog moljca III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Tako i je i Buda meditirao pod drvetom dok nije cuo razgovor ribara i sina.. Ribar je pokusavao da nauci sina da ako previse zategne stap silk ce puci i riba ce pobeci a ako isuvise olabavi riba se nece upecati.. Tako je nastao Budin srednji put..

Steta sto se tetqa ukakila pa ne dolazi.. od nje je covek mogao svasta da nauci sad ja moram da drzim predavanja.. Tetqa dodji.. slobodno.. stavi masku.. i bice sve ok.

ja tu pesmu postavljam kad je sve uzalud
Ne umem pozitivno da razmišljam
A sad ne umem uopšte da razmišljam

Nije sve uzalud Agi.
Odbaci lose misli, meditiraj ako treba :)

Kakva je situacija u CZ, perverznjaku?

Malo pooštravanje karantina, nema izlaska bez potrebe i ide se normalno na posao.
Malo su veci razmaci u redovima za apoteke, restorani i kafici ne rade, za skole nisam siguran.
Marketi, apoteke i drogerije rade normalno, jedino Lidl ne radi jer su u haosu sada. Ostali marketi su i dalje dobro snabdeveni.

Sta se desava tamo?

Nije sve uzalud Agi.

Malo pooštravanje karantina, nema izlaska bez potrebe i ide se normalno na posao.
Malo su veci razmaci u redovima za apoteke, restorani i kafici ne rade, za skole nisam siguran.
Marketi, apoteke i drogerije rade normalno, jedino Lidl ne radi jer su u haosu sada. Ostali marketi su i dalje dobro snabdeveni.

Sta se desava tamo?
Ubih se od meditacije
Da nije tako,već bih u Lazi bila

Nije sve uzalud Agi.

Sta se desava tamo?
Kod mene ok..Ljudi se cak ne raduju potencijalnom radu od kuce...Jedino eto sto posao ide mnogo slabije :/ To ce uticati kod plata,jako...

Nije sve uzalud Agi.

Sta se desava tamo?
Od juče je vanredno stanje, škole ne rade, ovde kod mene sve ostalo danas radi normalno, ali videćemo šta će biti.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back