- Poruka
- 94.116
Sam sam sa dve lepe plavuse u kafani 
Sta pijete dame?

Sta pijete dame?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Mene zaista brinu ljudi..Ne daj boze da mi se i jedan razboli,a kamoli da to ima uticaja na nekog clana njihove porodice 
Glupost...Nigde nikakva tema o zastiti na poslu...Kakvi crni gelovi i alkohol gde radi puno ljudi...Da ne pricamo i o posledicama u prihodu i platama...
Upravo..a da ne govorimo o tome da vecina ima roditelje stare..Na koje mogu da prenesu a smrtnost iznad 70 god je navodno 20%..Ja pričam večeras sa drugaricama, i jedna je privatnik, druga radi kod privatnika.
Niko nije objasnio šta će i kako sada taj preduzetnik, koji ne može da radi, nema prihoda ni zarade i ne može da isplati platu ni zaposlenom jer nema od čega.
Znači u problemu su oboje. Ko će i kako da reši njihovu situaciju?
Katastrofa....
KrvMene zaista brinu ljudi..Ne daj boze da mi se i jedan razboli,a kamoli da to ima uticaja na nekog clana njihove porodice
![]()
Vec ima posledice na prihod = na plate = na ljude...gde ces vise?Zasto bas krv?
Mozda sve prodje bez vecih posledica.
Vec ima posledice na prihod = na plate = na ljude...gde ces vise?
Tu jesi u pravu..Opet,nekako se osecam bespomocno da se zastite radnici..No..da ne kvarimo vece viseMislim na posledice po zdravlje, ono je najvaznije.
Pare dodju i odu.
Tu jesi u pravu..Opet,nekako se osecam bespomocno da se zastite radnici..No..da ne kvarimo vece vise
Sto ono bese ljubav?![]()

Riba koja je gladna,upeca se samaMa ne zabacis udicu i cekas.. riba ako je prava riba upeca se sama.

Tako je mudro magare moje...U prirodi ribe je da jede.. pre ili kasnije riba uvek ogladni. Bitno je biti strpljiv. Neko ne moze da ceka ni minut a neko moze i dve godine..
Svaka ti ko klas zita...kooo pupoljak ruze...ko.....

Za samo 99,99.. Ponuda je ogranicena do isteka zaliha.Cvrkut tvoj,mojoj dusi je zovSamo uzivo..![]()
Idem sada nesto da jedem da ne budem gladna 

Najedi seCvrkut tvoj,mojoj dusi je zovIdem sada nesto da jedem da ne budem gladna
![]()

Moram...Gladna se brzo upecamNajedi se![]()