gost 424003
Iskusan
- Poruka
- 5.015
Nije valjda da vozis i kucas...ti oces da pogines?Videćeš kad stignem da nemam problema sa tajmingom.![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije valjda da vozis i kucas...ti oces da pogines?Videćeš kad stignem da nemam problema sa tajmingom.![]()
Ne mogu, ipak je ovde previše publike, reći ću ti na pp.Molim te budi precizniji.![]()

Snow, pazi da te tamo ne uhvate i strpaju u neki karantin.![]()
Plašim se da sam malo neozbiljna.
Nisam napravila nikakve zalihe. Kupila sam samo tunjevinu, ali to je redovna ishrana. I jaja, uglavnom posle treninga.
Treba li da se brinem, sad sam počela da strepim.
A mi ćaskali sa njim...![]()

Oženi me Bau!![]()
Ja ne volim baš da kuvam, iako kuvam perfektno![]()

Ovo mi se prvi put događa od kada sam na forumu, moram prvo malo da razmislim.
![]()

Hajd razmisli pa javi, da ne zaprosim nekog ko bolje kuva.![]()

Autobusom idem.Nije valjda da vozis i kucas...ti oces da pogines?
Aoo to je isto kao da si biciklom krenuo na Rusiju.Autobusom idem.

Bolje se ti spremi, stižem uskoro.

Bolje se ti spremi, stižem uskoro.![]()

Ne spominji predsednika, odmah mi pada... entuzijazam.Mislim da nećeš, ali to je i očekivano... još ako bus ide preko sela...imam vremena i da odgledam predsednika.![]()

Ne spominji predsednika, odmah mi pada... entuzijazam.![]()

Nemaš ti pojma.Мали ти ентузијазам![]()

Ne spominji predsednika, odmah mi pada... entuzijazam.![]()

Nema nikakvih problema.Pa dobro sad, nadam se da ne postoji neki ozbiljan problem.
Sa predsednikom?![]()

Nema nikakvih problema.![]()

Sve će ti biti jasno kad stignem, i više nego jasno.Ne znam više u čega da verujem...kontradiktoran si Bau, neodlučan, zbunjuješ me...![]()

Nemaš ti pojma.![]()
El vidiš ti da ću uskoro biti pred njenim vratima! Jesi pismen, umeš da čitaš?Imam Bau, da ti je entuzijazam dovoljno veliki sada bi sa buketom crvenih ruza bio pred vratima koja bi otvorila lepa Nastia![]()

El vidiš ti da ću uskoro biti pred njenim vratima! Jesi pismen, umeš da čitaš?![]()

El vidiš ti da ću uskoro biti pred njenim vratima! Jesi pismen, umeš da čitaš?![]()

Naravno.Jel sediš u busu sa buketom?![]()
Kad stizes? Za koliko?Naravno.
Da nećeš da me sačekaš možda?Kad stizes? Za koliko?