Nastia
Veoma poznat
- Poruka
- 12.173
I ja isto tako, plus vrlo malo jedem.
Mogla bih da smućkam nudle sad za čas?
Ti bi bio pravi muž, nisi zahtevan

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
I ja isto tako, plus vrlo malo jedem.

Još i znam dobro da kuvam, bio bih savršen.Mogla bih da smućkam nudle sad za čas?
Ti bi bio pravi muž, nisi zahtevan![]()

Još i znam dobro da kuvam, bio bih savršen.![]()

Ja sam pomislio da odem i kupim nesto alkohola ali se sjetih da sam aktivirao podznak i da sam jarac i da mi je zao potrositi pare na alkohol a nesto bih da smanjim/batalim alkohol a ni ne plasim se virusa, jedva cekam da se zarazim i da odem kod babe i nju da zarazim i da je konacno ubijem na legalan nacin. Ali ako ona nece umrijeti od toga onda mi ne treba nista ova korona.Nije smešno Prim, vidim da se o ovome ozbiljno priča, a ja skroz neozbiljna.
Nisam sistemski pristupila, i sada sam zabrinuta.
Jeste li vi kupili nešto?
Da, imam i nudle, sad sam se setila.![]()
Ovo mi se prvi put događa od kada sam na forumu, moram prvo malo da razmislim.Oženi me Bau!![]()
Ja ne volim baš da kuvam, iako kuvam perfektno![]()

Sve sam nesto razmisljao da buduca zena i ne mora znati da kuva, da to nije bitno toliko. A sad nesto razmisljam da je isto bolje da zna i da kuva, ipak je hrana koliko toliko bitna i ono kad se posvadjamo to joj bude + sto dobro kuva a mozda nekad i ta sitnica prevaga...vidis ti to...Ja ne volim baš da kuvam, iako kuvam perfektno![]()
Ovo mi se prvi put događa od kada sam na forumu, moram prvo malo da razmislim.
![]()

Sve sam nesto razmisljao da buduca zena i ne mora znati da kuva, da to nije bitno toliko. A sad nesto razmisljam da je isto bolje da zna i da kuva, ipak je hrana koliko toliko bitna i ono kad se posvadjamo to joj bude + sto dobro kuva a mozda nekad i ta sitnica prevaga...vidis ti to...

Pa znaš da kuvašJoš i znam dobro da kuvam, bio bih savršen.![]()
Razmislio sam, pristajem, javi se na pp da se dogovorimo oko detalja.Hajd razmisli pa javi, da ne zaprosim nekog ko bolje kuva.![]()
To sam i napisao, i rekao da bih bio savršen.Pa znaš da kuvaš
De si, kako je Doca, nisi ga dekapitirala?Helou.![]()

Razmislio sam, pristajem, javi se na pp da se dogovorimo oko detalja.
To sam i napisao, i rekao da bih bio savršen.

Nema sad, gotovo je, samo da se dogovorimo oko sitnih detalja.Time is up!![]()

Nema sad, gotovo je, samo da se dogovorimo oko sitnih detalja.![]()

Taman posla da sam ga dekapitovala, evo upravo sam ga ispratila iz stana sa glavom na ramenima.De si, kako je Doca, nisi ga dekapitirala?![]()

Hahahaha, e jbg...Puno si se femkao...![]()
Hahahaha, e jbg...