gost 427187
Aktivan član
- Poruka
- 1.543
Konju ne fali ništa.sta fali Konju on bi to stvarno voleo da zna.
E, za princa, ne znam.Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Konju ne fali ništa.sta fali Konju on bi to stvarno voleo da zna.
E, za princa, ne znam.Koji odgovor?Izbegavaš odgovor i služiš se metaforama.
Potrebna je određena doza hrabrosti da se to izjaviKonju ne fali ništa.E, za princa, ne znam.

Ne nego zašto je Konj nenormalan.Koji odgovor?
Da sam ja nenormalna a ti normalan?
Važi
a zašto sam ja nenormalna?Ne nego zašto je Konj nenormalan.
Ili iskustva, jednostavno....Potrebna je određena doza hrabrosti da se to izjavi![]()
Ti nisi nenormalna ali razlika je u tome sto se konj obracao sebi u glavi a ne tebi direktno dok kod tebe to nije slucaj. Ja se ne ljutim samo zelim da znam zasto sam nenormalan a ne dal je stvar principa.. Zapravo ja se slazem sa tobom. Samo me je interesovalo zasto odnosno tvoje misljenje zasto.a zašto sam ja nenormalna?

pa javni post na forumu nije baš zgodan za pričanje sa samim sobomTi nisi nenormalna ali razlika je u tome sto se konj obracao sebi u glavi a ne tebi direktno dok kod tebe to nije slucaj. Ja se ne ljutim samo zelim da znam zasto sam nenormalan a ne dal je stvar principa.. Zapravo ja se slazem sa tobom. Samo me je interesovalo zasto odnosno tvoje misljenje zasto.
ma njemu se raspravlja pa traži žrtvuOk, polako, valjda se zna da smo svi ovde... Pa manje normalni od onih tamo...![]()
Javni post je bas zgodan da pises sta ti se pise javno. Misli se ne mogu utisati. I zelim komentare. Meni ne smeta nista.pa javni post na forumu nije baš zgodan za pričanje sa samim sobom
A kad se prokomentariše,onda ispada da je bio u glavi
Onda utišaj misli jer glasno odjekuju ako nećeš komentare
ja sam uvek na ratnoj noziNije rasprava nego diskusija... Ti si nesto na ratnoj nozi ovih dana. Uzmi dim iz moje lule.
pa sad si upao sam sebi u ustaJavni post je bas zgodan da pises sta ti se pise javno. Misli se ne mogu utisati. I zelim komentare. Meni ne smeta nista.
dobroStvarno ne razumem sto si se nasla pogodjenim to sto sam rekao da ste svi nenormalni.. to nije bila buva nego si ti za razliku od drugih bespotrebno skocila.. cak tebe nisam i prozvao imenom. Ako posmatras konstrukciju trenutka i recenice jasno je bilo da je zbog Baua i toga sto voli da bude banovan konj sebe ubedjivao da je i dalje normalan..
Kako sam sebi upao u usta pocni da dajes objasnjenja za neke tvrdnje jer u suprotnom nema smisla diskutovatipa sad si upao sam sebi u usta
koje tvrdnje?Kako sam sebi upao u usta pocni da dajes objasnjenja za neke tvrdnje jer u suprotnom nema smisla diskutovati
Pa te da komentarišem nešto što navodno nema veze jer pričaš sam sa sobomKako sam sebi upao u usta pocni da dajes objasnjenja za neke tvrdnje jer u suprotnom nema smisla diskutovati
I ja tebe gotivimNe nego da sam se u bilo kom slucaju obracao sebi i da nisam tebe prozvao imenom. Dakle prvo sam to pricao za sebe a onda ako je drugi procitao po bi trebalo da po gradaciji da bude sloj ispod a ne primarna stvar jer da sam to hteo da kazem rekao bi svi ste nenoromalni i ne bi spominjao da se obracam sebi u glavi sto bi znacilo da ja pisem i obracam se vama. Sto me opet dovodi do toga da inace pisemo pod pseudonimima i da je suludo hvatati se za sitnice.. jer ce ih uvek biti nezgrapnoscu ove komunikacije. Dakle ti draga moja Agy.. bi trebala da znas da te Konj gotivi i da nema nameru da te omalovazava sto ako malo razmislis i spustis loptu videces da sam bio u pravu.