Kafana kod knjiškog moljca III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ti nisi nenormalna ali razlika je u tome sto se konj obracao sebi u glavi a ne tebi direktno dok kod tebe to nije slucaj. Ja se ne ljutim samo zelim da znam zasto sam nenormalan a ne dal je stvar principa.. Zapravo ja se slazem sa tobom. Samo me je interesovalo zasto odnosno tvoje misljenje zasto.
pa javni post na forumu nije baš zgodan za pričanje sa samim sobom
A kad se prokomentariše,onda ispada da je bio u glavi
Onda utišaj misli jer glasno odjekuju ako nećeš komentare

Nije rasprava nego diskusija... Ti si nesto na ratnoj nozi ovih dana. Uzmi dim iz moje lule.
ja sam uvek na ratnoj nozi
Posebno kad neko pokušava da me verbalno izmanipuliše
Dakle,poenta je da ako javno pišeš očekuj komentare
Čak i na blogu koji je mnogo intimniji,postoji komentarisanje
A ovamo ubaciš buvu,pa posle...ne,ne,ne,to ja pričam sam sa sobom a vi ste nenormalni

Stvarno ne razumem sto si se nasla pogodjenim to sto sam rekao da ste svi nenormalni.. to nije bila buva nego si ti za razliku od drugih bespotrebno skocila.. cak tebe nisam i prozvao imenom. Ako posmatras konstrukciju trenutka i recenice jasno je bilo da je zbog Baua i toga sto voli da bude banovan konj sebe ubedjivao da je i dalje normalan..

Stvarno ne razumem sto si se nasla pogodjenim to sto sam rekao da ste svi nenormalni.. to nije bila buva nego si ti za razliku od drugih bespotrebno skocila.. cak tebe nisam i prozvao imenom. Ako posmatras konstrukciju trenutka i recenice jasno je bilo da je zbog Baua i toga sto voli da bude banovan konj sebe ubedjivao da je i dalje normalan..
dobro

Ne nego da sam se u bilo kom slucaju obracao sebi i da nisam tebe prozvao imenom. Dakle prvo sam to pricao za sebe a onda ako je drugi procitao po bi trebalo da po gradaciji da bude sloj ispod a ne primarna stvar jer da sam to hteo da kazem rekao bi svi ste nenoromalni i ne bi spominjao da se obracam sebi u glavi sto bi znacilo da ja pisem i obracam se vama. Sto me opet dovodi do toga da inace pisemo pod pseudonimima i da je suludo hvatati se za sitnice.. jer ce ih uvek biti nezgrapnoscu ove komunikacije. Dakle ti draga moja Agy.. bi trebala da znas da te Konj gotivi i da nema nameru da te omalovazava sto ako malo razmislis i spustis loptu videces da sam bio u pravu.

Ne nego da sam se u bilo kom slucaju obracao sebi i da nisam tebe prozvao imenom. Dakle prvo sam to pricao za sebe a onda ako je drugi procitao po bi trebalo da po gradaciji da bude sloj ispod a ne primarna stvar jer da sam to hteo da kazem rekao bi svi ste nenoromalni i ne bi spominjao da se obracam sebi u glavi sto bi znacilo da ja pisem i obracam se vama. Sto me opet dovodi do toga da inace pisemo pod pseudonimima i da je suludo hvatati se za sitnice.. jer ce ih uvek biti nezgrapnoscu ove komunikacije. Dakle ti draga moja Agy.. bi trebala da znas da te Konj gotivi i da nema nameru da te omalovazava sto ako malo razmislis i spustis loptu videces da sam bio u pravu.
I ja tebe gotivim
To sa loptom nema veze

Ja kao neki mimosvet, u kafanu kad ostali pošten svet sedi kući. :flert:
Mora da ste se pitali, šta će jednoj kraljici šporet?
E, pa ja sam i Kraljica kuhinje! I tu krunu ne dam. :D

A odavno me muči, to kad sam već kod kuhinje, kako je Pepeljuga izgubila cipelicu ako joj je bila taman? Neko mi ubacio crv sumnje, pa sam sad sumnjičava po pitanju bajki?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back