- Poruka
- 93.783
Zdravo Snow!
Uvek džentlmen, usrećićeš neku dugokosu!
Nadam se Kraljice
Lepa stvar je sto Čehinje vole da nose duge kose

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zdravo Snow!
Uvek džentlmen, usrećićeš neku dugokosu!

Dobre su Čehinje, lepe..Nadam se Kraljice
Lepa stvar je sto Čehinje vole da nose duge kose![]()

Иде ми се у Чешку...први и последњи пут био пре 5 лета.Dobre su Čehinje, lepe..
Flauta
Mada mi je želja bio saksofon..![]()

Jedina EU zemlja gde bi mogla da živim..Иде ми се у Чешку...први и последњи пут био пре 5 лета.
Ovo sam svirala..Flauta ima lep zvuk

Сноу, која још месте у Чекији препоручујеш осим Прага?
Али волео бих Чешку боље да упознам. Кад бих боље зарађивао од овог интернет посла ишао бих рецимо месец дана да је обилазим и успут радим.Ovo sam svirala..![]()

Хвала, имаћу у виду.Svi su mi reklo za Brno da je prelep..![]()
Tako se najbolje upozna zemlja, ljudi..Ја бих могао и у још неким.Али волео бих Чешку боље да упознам. Кад бих боље зарађивао од овог интернет посла ишао бих рецимо месец дана да је обилазим и успут радим.
Nisam ja, sigurno..Meni je to neko svirao![]()
Ja sam hteo kao klinac da sviram flautu ali te godine nije bilo profesora u muzickoj pa sam na kraju spao na violoncelo.. posle su me roditeli ispisali i kupili gitaru kao kompezaciju posle sam otisao da sviram po kafanama starogradsku..Ovo sam svirala..![]()

Ја бих могао и у још неким.Али волео бих Чешку боље да упознам. Кад бих боље зарађивао од овог интернет посла ишао бих рецимо месец дана да је обилазим и успут радим.
E, violončelo, odmah posle saksofona..Ja sam hteo kao klinac da sviram flautu ali te godine nije bilo profesora u muzickoj pa sam na kraju spao na violoncelo.. posle su me roditeli ispisali i kupili gitaru kao kompezaciju posle sam otisao da sviram po kafanama starogradsku..
Razvojni put Bore Snajdera.. od carobne frule do moja mala nema mane...![]()
Šta pijete? Koje pivo?Ako dolazis ti se javi, da popijemo lokalno pivo![]()
Nisam ja, sigurno..Mora da je bila divna...

Što smo mi kozice smešne, m?!

Moj profesor je dolazio iz BG.nije bilo profesora u muzickoj pa sam na

Nije se dugo zadrzalo.. taman koliko da zavolim cuveni film electric dreams ili film sa zaklinom du pre.. Hilari i DzekiE, violončelo, odmah posle saksofona..
Mada, pevušila sam uz neke gitare..![]()

Što smo mi kozice smešne, m?!