- Poruka
- 82.761
Pa kad maltretiraš Dodolu...Tab me banovao, al' ona je glavna odgovorna. Lol
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad maltretiraš Dodolu...Tab me banovao, al' ona je glavna odgovorna. Lol
Nemaš ti vremena, a i počeli da te banujuuuhahahahahahaaNemoj da ja izvadim stvari.![]()
Istina, prekidaju me u sred modulatorskog posla, sramota!Nemaš ti vremena, a i počeli da te banujuuuhahahahahahaa![]()
Tab me banovao, stvarno.Ne može mod da banuje drugog moda
To samo može Veliki Manitu ili photoshop
Da, to je vaš urnebesni humorTab me banovao, stvarno.
Napadaju ju te LJiSovci, obožavateljke, šef....c c cTab me banovao, stvarno.
Da, prosto me obožavaju.Napadaju ju te LJiSovci, obožavateljke, šef....c c c

on sav cveta u takvim situacijamaNapadaju ju te LJiSovci, obožavateljke, šef....c c c
Vidim, samo leprša....on sav cveta u takvim situacijama

Vidim, samo leprša....![]()
Ne brini,sam će!Ahahah, umirem, hahahhaha
Moramo da mu sredimo još koji ban!
![]()
VIDIM, ahajahaahahahahhaaNe brini,sam će!
On to STVARNO voli
zato si ti paradigma normalnogKonj mrmlja sebi u mozgu.. "Sve je u redu Konju. Nisi ti jos oboleo. Pokusaj da shvatis da su jednostavno svi oko tebe nenormalni. Budi svoj Konju. Budi svoj."

Nemooj! Nek ide život! Hahahhaonju. Nisi ti jos oboleo. Pokusaj da shvatis da su jednostavno svi oko tebe nenormalni. Budi svoj Konju. Budi svoj."
sto broj 6 i sve na crnoKonj mrmlja sebi u mozgu.. "Sve je u redu Konju. Nisi ti jos oboleo. Pokusaj da shvatis da su jednostavno svi oko tebe nenormalni. Budi svoj Konju. Budi svoj."

smejala se šerpa loncuKako neko nenormalan moze da zna da nisam? To je filozofsko pipanje draga moja.. I sta fali Konju on bi to stvarno voleo da zna.
Zašto sam ja šerpa?smejala se šerpa loncu
pesnička metafora, LončeZasto sam ja serpa?