- Poruka
- 131.211
Ne znam, ništa me ne pitaj.N sta?![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, ništa me ne pitaj.N sta?![]()

Pa jel to sada neka tajna?Ne znam, ništa me ne pitaj.![]()

Neka ostane misterija.Pa jel to sada neka tajna?![]()

Ti sa opisima jogurta si za to odgovorna.Ovo kafance je od ranoj jutra pod nabojem![]()

Ajde sastavi neku pjesmicu o drvetu.Ih kakav dan...suncan lep....gledam u isto drvo godinama,sa svog prozora...Pustila i ja koren do njega...Kakva simbioza dusa...![]()
Trebala bi da učestvuješ na ovim našim konkursima za prozu i poeziju.Ih kakav dan...suncan lep....gledam u isto drvo godinama,sa svog prozora...Pustila i ja koren do njega...Kakva simbioza dusa...![]()
Volim prirodu, pogotovo šumu, ništa lepše od šetnje šumom.Setih se apropo drveta...Davno sam citala vezano mislim za wicca-u ili nesto slicno...Da se dusa vezuje za drvo.
Cesto mi proleti ta pomisao u glavi,onako usput...
Imas na youtubu kucaj beautiful amazing forest no need to walk relaxVolim prirodu, pogotovo šumu, ništa lepše od šetnje šumom.
e to je zajeb..no need...treba...sve sto se moze licno diziveti...sve sto knjige,video zapisi opisuju a mozemo,zelimo...Imas na youtubu kucaj beautiful amazing forest no need to walk relax
Svakako da ništa ne može zameniti ono što možemo lično doživeti.e to je zajeb..no need...treba...sve sto se moze licno diziveti...sve sto knjige,video zapisi opisuju a mozemo,zelimo...
o kome?O njima se najlepse piseee![]()
Tako se mozes praviti pred nekome npr da si bila u luvr muzeju znas sve al virtualnoe to je zajeb..no need...treba...sve sto se moze licno diziveti...sve sto knjige,video zapisi opisuju a mozemo,zelimo...
u drvetu može živeti svaštaSetih se apropo drveta...Davno sam citala vezano mislim za wicca-u ili nesto slicno...Da se dusa vezuje za drvo.
Cesto mi proleti ta pomisao u glavi,onako usput...

Moraću da ti dam neke preporuke za dobre filmove.Ne pamtim kada sam uspela da odgledam neki film koji me je posebno zainteresovao.![]()

Voliš li horor?Ne znam da li imamo isti ukus.![]()

Ne brini, imam prave filmove za tebe.Bože, ne!![]()
![]()
Ne brini, imam prave filmove za tebe.
Sad bez zezanja, šta preferiraš, da vidim šta da šaljem.