Kafana kod knjiškog moljca III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne umem ja to...U zivotu nisam nista napisala sem neke "radove,prezentacije" vezane za ekonomiju,posao....
Ja samo mlatim...ko dete u poslasticarnici...malo po recima...pa gurnem prst u boje,izmazem se malo...pa me muzika ponese,zov takta...pa zelim i drvo,oblike,da pod prstima osetim kako se stvara nesto novo,jako,uzdignuto u prkosu nistavila...

Preporucujem od srca da pogledate the words 2012 film snimljen prema istinitom dogadjaju
i nemacki film Lila Lila isto snimljen po istoj prici
o propalom piscu koji pronalazi rukopis jednog starca kojeg je pisao on dok je bio zaljubljen u svoju zenu svog zivota

Mladic postaje sa svetcski poznat br jedan pisac na svetu sve dok mu se jednog dana ne obrati pravi autor knjige koji je i nikada nije hteo da objavi da je drugi citaju koji ce mu ispricati nastavak price

Ne znam nemacki tako da nisam ispitivao ko je taj rukopis i koji pisac stvarno napisao ali sam ubedjen da je to knjiga koja je napisana...

U globalizovanom svetu broj jedan pisac je onaj cija autorka kuca ima najvise novaca za komercijalu knjige.
Pravi i stvarni pisac je onaj koji se uvek skriva onaj koji knjigu ni ne zeli da napise i tako ode u istoriju gde ce ga pamtiti covecanstvo.

Ali sada vas pitam kako knjizevonst moze da utice na svet, npr imamo mnogo poznatih drevnih pisaca Grcke, kako su oni uticali danas na modernu Grcku kakvu je danas znamo?
Mladi i dalje slusaju lejdi gagu?

O njima se najlepse piseee :kolac:
o kome?
Joj kada bi znao da mi nece da objave knjigu ukoliko to ja ne zelim jer bih je napisao da je svet cita
Pa ne bih ja mislim
e to je zajeb..no need...treba...sve sto se moze licno diziveti...sve sto knjige,video zapisi opisuju a mozemo,zelimo...
Tako se mozes praviti pred nekome npr da si bila u luvr muzeju znas sve al virtualno 😀

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back