- Poruka
- 202.996
Nego jesi li išao na tavan da proveriš da se možda tamo ne kriju snajperisit? Ja proverio kod mene u podrumu, nema ih, Bogu hvala.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nego jesi li išao na tavan da proveriš da se možda tamo ne kriju snajperisit? Ja proverio kod mene u podrumu, nema ih, Bogu hvala.
ahahhahahaaaaaa
jedva se uzdržavam da ne kažem dabogda davaču otkaza izjavljivali saučešeČuvajmo se od neljudi, ali još više se čuvajmo da i mi ne postanemo neljudi. Nevolja je bilo i bivaće, ljudi i neljudi je bilo i bivaće, okolnosti ne zavise uvek od nas, ali da li ćemo biti ljudi ili neljudi, to od nas zavisi
Рatrijarh Pavle
И онда
Policajac koji je Dijani Hrki izjavio saučešće je dobio otkaz!
![]()
Najgore je što na ovom forumu ima spodoba koje pokušavaju da opravdaju to pevanje, ples i navijanje, kao i gađanje bakljama i petardama iz ćacilenda. Odvratne kreature.koliko je ovo grozno mesto i vreme za život, ne znam kako smo čitavi
ima ih svuda, ne samo na forumu, povraća mi se i mrzim ihima spodoba
Испливало, изгмизало, излило...наплавине око нас.ima ih svuda, ne samo na forumu, povraća mi se i mrzim ih
Da im nije Vesić ugradio taj sistem?Замало па 123
Нису ћаци само у Вучићевој Србији.
У Француској се испоставило да је лозинка целокупног система видео-надзора Лувра гласила: Louvre.
Притом је коришћен софтвер из 2003. који годинама није обнављан.

И онда иде следеће овавештење моломо да касаир Стојко дође на касу 10Ааа ууууу Стојкоо
Nije Stojko moi kasir, alooooИ онда иде следеће овавештење моломо да касаир Стојко дође на касу 10
Volim kad si golaaaaaaahooolaaaa
Krenuo sam.i ja,narocito kada nisam sama