marsijaner
Legenda
- Poruka
- 54.209
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Bando lopovska crvena.ajdeee
mi izgradili sve , i fabrike i bolnice i skole i vrtice i parkove i bulevare i..ma sve
a ti i tvoji ste sve rasprodali i ukrali
eto tvoj soliter , nismo odneli sa sobom
i jesmo ukrali znanje i diplome koje smo i doooobro i naplatili u kapitalizmu
Prevedi, neznam kineski.e reeferu
ovi moji iz Volvoa , zovu , salju mi da opet kupim Volvo ali sada takozvani Black..XC 40 ili XC60...
evo ti samo da vidis kako ovi tamo kod mene , znaju koga da zovu za pare
cena sitnica 54000 dolara a za gotovinu jos manje pa onda za claaaana bibljioteke jos i manje.
kada se vratim i uzmem od tebe ...ima da ga kupim
Crni , super izgleda
Safety redefined
Hello xxxxx
At Volvo, safety is in our DNA. That's why we recently performed the first public test with three electric cars in a single sequence. The result? No serious injuries, thanks to the combination of Automatic Emergency Brake (AEB), a strong safety cage and seatbelts.
[/td]
[/td]
Pogledajte prilog 1796550
nauciPrevedi, neznam kineski.
gle lopov poziva nekogaBando lopovska crvena.
Kojoj nauci?
Najgori ste vi koji ste pokrali i pobegli. Samo te čekam da se vratiš u Srbiju, ima da te...gle lopov poziva nekoga
a vamo , kradete
Зелено (лева) агенда.
da , bas tojKojoj nauci?
ejjj , breNajgori ste vi koji ste pokrali i pobegli. Samo te čekam da se vratiš u Srbiju, ima da te...
i ti si napast ko denisDenis!![]()
uletiti ... aj da cimamo @marsijaner didemo na kafu i piće sutra?i ti si napast ko denis
aj važi ako dođete ovdeuletiti ... aj da cimamo @marsijaner didemo na kafu i piće sutra?
Moram da vidim sa ujom našim jer se zeza sa birokratijom ili je slobodan ko tica na grani.aj važi ako dođete ovde
ponesite genge ja nemam imam 100 dinarjeuMoram da vidim sa ujom našim jer se zeza sa birokratijom ili je slobodan ko tica na grani.