A što?stop lomparskom humoru
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A što?stop lomparskom humoru
nego , koliko ti trebanetreba
4nego , koliko ti treba
i dobit ces
luda nasta od tebe primai dobit ces
on bas ima
hvalai dobit ces
on bas ima
fala vetj sam se israo katsam vido da padrijarg poziva na bracku ljubafMočo aj dođi na kafu.
On je plaćen za to, nije da ima puno veze sa SPC. I to nije sada, tako je od prvog dana kad su ga tu postavili.fala vetj sam se israo katsam vido da padrijarg poziva na bracku ljubaf
3000 za gospodina rifija bravoOn je plaćen za to, nije da ima puno veze sa SPC. I to nije sada, tako je od prvog dana kad su ga tu postavili.
Suština je da jedan čovek nije SPC. Narod koji je na ulici je SPC.
povucise u svoju rupu nemoj mišolovku da stavimonapravio si gomilu gramatičkih grešaka..
već*
kad sam*
video*
patrijarh*
bratsku*
ljubav*
nebudi marsi koga žena nepušta aj dođi sisice3000 za gospodina rifija bravo
nepušta ni tebe žena dojko pa me zato zoveš u svoj kraj u te blokove koje normalan čovek prezirenebudi marsi koga žena nepušta aj dođi sisice
okpovucise u svoju rupu nemoj mišolovku da stavimo
Kodvas partija rula, kodnas i munzeu samo popičcama dobijaju kojeste sisetinenepušta ni tebe žena dojko pa me zato zoveš u svoj kraj u te blokove koje normalan čovek prezire
neznam nisam išo donjega neznam jel radi u struki ili nabavlja vile i ostale kućerifi đe je đuro macut onaj što ga hvališ da je ljudina
tetka mu luda nastajel mu tetka nosi lek?